Politika privatnosti Key to Metals AG

Politika privatnosti ima za cilj da vam objasni kako Key to Metals AG obrađuje i čuva podatke o posetiocima strane totalmateria.com, kao i to kako upravlja njima. Key to Metals AG je posvećen zaštiti informacija o našim korisnicima i to se odražava našom sertifikacijom sa ISO 27001 – Sistemom menadžmenta bezbednosti informacija.

Politika privatnosti za korisnike Total Materia softvera

Key to Metals AG je posvećen zaštiti ličnih podataka.

Key to Metals AG prikuplja lične podatke o korisnicima tokom procesa registracije u Total Materia bazu podataka (uključujući imena, e-mail adrese, adrese poslodavaca i kontakt informacije). Sve informacije se prikupljaju radi poboljšanja korisničkog iskustva, olakšavanja komunikacije i obezbeđivanja statističkih podataka o korišćenju Total Materia naloga.

S vremena na vreme, Key to Metals AG može koristiti lične podatke korisnika za slanje informacija o našim proizvodima i uslugama, kao što su bilteni i Total Materia ažuriranja podataka.

Key to Metals AG ne otkriva prikupljene podatke o korisnicima trećoj strani.

Naše zaposlene obavezuje ugovor o poverljivosti podataka vezan za privatnost svih informacija o poslu, uključujući i lične podatke naših korisnika. Odgovornost za poverljivost podataka korisnika preuzima naš službenik za zaštitu podataka.

Molimo Vas, kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja o ovoj politici privatnosti.

Key to Metals AG forme za registraciju

Vrste formi za registraciju koje Key to Metals AG koristi uključuju:

  • Forma za prijavu za biltene
  • Forma za prijavu za Besplatnu probu
  • Forma za prijavu za Registrovane korisnike
  • Forma za prijavu za online sastanak

U okviru forme za registraciju neophodno je da naši posetioci popune kontakt informacije, koje ćemo koristiti da bismo ih kontaktirali ili poslali informacije o našem proizvodu i uslugama. Za sve e-mail kampanje našim posetiocima je ponuđena opcija otkažite dalju pretplatu.

Informacije o našim korisnicima mogu se koristiti samo u marketinške svrhe i za slične aktivnosti vezane za prodaju i podršku Key to Metals AG proizvoda i usluga.

U nastavku je dat kratak opis svake forme za registraciju koje koristi Key to Metals AG:

Forma za prijavu za biltene – svaki posetilac Total Materia web stranice može da se prijavi za Total Materia bilten. Ovde prikupljene informacije obezbeđuju prijavljenima mesečne vesti o Total Materia proizvodima i uslugama. Prijavljeni mogu u bilo kom trenutku otkazati pretplatu preko linka u biltenu.

Forma za prijavu za Besplatnu probu – dostupna je svima koji posete našu web stranicu i koji bi da isprobaju Total Materia bazu podataka. Da biste pristupili Total Materia bazi radi besplatne probe neophodno je da unesete osnovne informacije o sebi. Ovde ostavljene informacije, uključujući ime, kompaniju, e-mail, brojeve telefona, koriste se kao pomoć podršci korisnika Besplatne probe i za poboljšanje iskustava probnih korisnika uopšte. Prijavom za Besplatnu probu naši korisnici u uključeni u spisak adresa za naše biltene. U toku registracije postoji opcija kojom se može otkazati pretplata na bilten.

Forma za prijavu Registrovanih korisnika – koriste je plaćeni korisnici Total Materia baze kao korak ka pristupu pretplati kompanije. Ove informacije se koriste u svrhu poboljšanja ličnog iskustva korisnika, obezbeđivanjem dodatnih funkcionalnosti kao i potrebne statiske o upotrebi proizvoda od strane njihove kompanije.

Forma za prijavu za online sastanak – Key to Metals AG koristi GoToMeeting softver za online sastanke koji omogućuje LogMeIn obuke i prezentacije. Sve informacije koje Key to Metals AG prikupi kroz prijave za bilo koju GoToMeeting formu tretiraju se opštim Key to Metals AG pravilom privatnosti. Za više informacija o LogMeIn politici privatnosti, molimo Vas kliknite ovde: https://www.logmeininc.com/legal/privacy.

Key to Metals AG i upotreba kolačića

Key to Metals AG koristi kolačiće da bi pružio najbolju uslugu našim korisnicima i da obezbedi siguran i efikasan pristup Total Materia bazi.

Najčešća pitanja i odgovori

Šta je kolačić?

Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka na Vašem hard disku koja se čuva dok posećujete neku od naših stranica. Kolačić ima nekoliko uloga, kao što je pomoć pri navigaciji stranicom, pamćenje vaših favorita i generalno unapređivanje Vašeg iskustva.

Da li mogu sam da podesim podešavanja kolačića?

Mnogi pretraživači dozvoljavaju prilagođavanje tipa kolačića pretraživaču. Molimo Vas, pogledajte odgovarajući dokument o svom pretraživaču da bi ste saznali kako da ovo postignete na najbolji način ili se obratite za pomoć lokalnom administratoru.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Zadržaćemo Vaše podatke onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe opisane u ovoj politici privatnosti ili koliko je propisano zakonom, a zatim ćemo ih izbrisati.

Kako čuvamo Vaše informacije od spoljašnjih pretnji?

Total Materia obezbeđuje zaštitu informacija u skladu sa sertifikatom o sistemu menadžmenta bezbednosti informacija ISO 27001.

Namenska zaštitna oprema: Namenski hardverski Cisco zaštitni sistem, kojim upravljaju Cisco tehničari, povećava sigurnost Vaših podataka.

Neraskidiva sigurnost osetljivih informacija: Sve Vaše osetljive informacije se obrađuju u sigurnom okruženju, koristeći neraskidivu SSL 3.0 enkripciju od 128-bit i 1024 bit.

Ukoliko imate pitanja vezana za našu politiku privatnosti, molimo Vas kontaktirajte nas na custservice@keytometals.com.