Licenţierea pentru Utilizator multipli in cadrul Total Materia este cea mai convenientă si eficientă soluţie din punct de vedere al costurilor pentru grupuri mici si mari, birouri si companii.

Licenţe pentru Utilizator multipli: Reţele şi Ediţia Corporate

Distribuie puterea informaţională si cunosţintele furnizate de Baza de Date Total Materia cu acces incorporat în intranetul Dvs. Dvs si toţi colegii Dvs pot accesa baza de date oricand in cadrul reţelei Dvs corporatiste.

extended range

Soluţii pentru Utilizator multipli furnizează o flexibilitate fara precedent. Selectează opţiunea pentru licenţiere care se potriveste cel mai bine nevoilor Dvs:

Network:Licență server-based, care satisface nevoile unei echipe mici de ingineri până la grupuri mai mari din mai multe locații. Oferă comoditate fără a fi nevoiți să utilizați parolă și oferă acces distribuit pentru organizații mijlocii și mai mari.

Corporate: Licență server-based, cu număr nelimitat de utilizatori și număr nelimitat de servere. Perfect raport preț/performanță pentru companii mari și centre de resurse centralizate.

Pe baza unei combinații a numărului de utilizatori identificați și a numărului de locații fizice, vedeți mai jos un ghid pentru găsirea soluției potrivite pentru dvs.:

Opţiuni

Licenţe

Locaţii

Descrieri ale opţiunii Utilizator multiplu

Network S

10

3

Până la 10 utilizatori identificați, destinat pentru o echipă mică dintr-o locație sau răspândită în 3 locații
Network M

25

4

Până la 25 de utilizatori identificați, destinat pentru o echipă mică răspândită în maxim 4 locații.
Network L

50

6

Până la 50 de utilizatori identificați, destinat pentru mai multe echipe distribuite pe maxim 6 locații.
Corporate

Nelimitat

Nelimitat

Acces global pentru un număr nelimitat de utilizatori dintre un număr de locații nelimitat.

Beneficiile Soluţiilor Utilizator multipli

Soluţia turn-key, fara nevoia de mentenanţă: Nu e nevoie sa fie instalat, descărcat si menţine oricare software pe server si computere.

Intotdeauna actualizat: Utilizatorii Dvs vor lucra intotdeauna cu cele mai recente si actualizate versiuni ale Bazei de date.

Acces rapid si usor in baza de date si in conţinut: Utilizatorii nu trebuie sa se preocupe de accessări si parole.

Economie exceptională: Aceasta este cea mai eficientă solutie din punct de vedere al costurilor daca exista putine persoane ce au nevoie de acces la informaţii legate de proprietăţile materialelor. Mulţi oameni pot avea acces la baza de date cu informaţii oricând au nevoie.

Preţuri

Prețurile pentru configurările multi-user se bazează pe numărul de utilizatori și locații care necesită acces la Total Materia, cu o soluție eficientă legată de costuri pentru toate situațiile eventuale.

Vâ rugâm vizualizaţi lista de preţuri Total Materia pentru mai multe detalii legate de preţuri.