Opšta

Total Materia je lider na tržištu u oblasti informativnih baza podataka o osobinama materijala.

Naš Total Metals modul sadrži više od 350 000 metalnih legura sa nizom jedinstvenih i dodatnih modula savršeno dizajniranih da zadovolje vaše inženjerske potrebe.

Lako je probati Total Materiju i šta više, besplatno je! Kliknite na BESPLATNU PROBU da testirajte već danas. Jedan od naših partnera će vas kontaktirati da bi proverio da li ste pronašli sve što ste tražili.

I zaista, mogu da se pronađu informacije besplatne, ali takođe je traženje kroz kataloge može da traje satima, a informacije mogu biti zastarele, nepotpune ili još gore, pogrešne.

Kao što možete videti, ili ćete videti u radu sa Total Materijom, informacije je moguće pronaći za samo nekoliko sekundi, a pretraživanje je moguće po materijalu, standardu, osobinama, ili prema drugim naprednim metoda pretraživanja. Ove informacije uključuju međunarodne ekvivalente; možete pretraživati globalno, a ne samo nekoliko izvora.

Total Materia je odradila posao pretrage umesto Vas, i struktuisala podatke tako, da je sada vaša pretraga brza i jednostavna. Obezbedili smo pouzdanost uključujući isključivo pažljivo, višestruko proverene informacije i posedujemo podatke, kao što su informacije o zamoru ili osobine na povišenim temperaturama, koje je teško -- ili nemoguće -- naći bilo gde drugde.

Odlično pitanje! Standardi su dobar i sveobuhvatan izvor informacija, sve dok se držite samo među svojim domaćim čelicima! Problemi nastaju kada imate posla sa stranim materijalima, i tu nacionalni standardi nisu od velike pomoći.

Pored toga, standardi se menjaju, i zbog toga ćete lako skupiti i upotrebiti zastarele informacije. Kada uzmemo u obzir da cena za jednog standarda može da varira od 30$, pa i do više od 500$ Total Materia može da vam pruži izvanrednu vrednost i u vezi sa cenom pretplate i sa eliminacijom nekih prilično skupih grešaka.

Total Materia sadrži globalne informacije iz hiljade standarda, ažuriranih mesečno i povezanih preko međunarodnih uporednih tabela.

Proizvod

Total Materia pokriva niz podataka uključujući informacije iz standarda, kao i širok spektar informacija iz drugih manje dostupnih izvora. U Total Metals modulu, postoji preko 20 000 000 zapisa podataka koje pokrivaju hemijski sastav, mehaničke i fizičke osobine, dijagrame termičke obrade, metalografske slike, osobine na povišenim temperaturama i još mnogo više od toga. Pokrivaju informacije iz standarda 74 zemalja koje su dostupne kroz naše međunarodne uporedne tabele i kroz funkciju za upoređivanja materijala.

Naše komponente, moduli deluju kao dopuna i imaju veliku vrednost za Total Metals modul i uključuju jedinstvene napredne skupove osobina, Extended Range, koji pruža vrlo retke podatke, pokriva dijagrame napon-deformacije, podatke o zamoru, parametre o plastičnosti, mehaniku loma i podatke o puzanju za hiljade materijala.

PolyPLUS pruža kolekciju osobina proizvođača i informacija iz standarda za plastiku, kompozitne i keramičke materijale, a naš SmartComp modul preuzima napor za identifikaciju nepoznatih materijala koristeći moć Total Metals modula za traženje poklapanja materijala na osnovu unetog hemijskog sastava iz analize spektrometra ili drugog uređaja za analizu.

Pojednostavljeno, kao najsveobuhvatnija baza podataka za materijale na svetu, Total Materia ima sve što ste tražili!

Extended Range obezbeđuje eksperimentalne podatke sa namerom da podrži FEA i CAE simulacije u dizajnu, uključujući dijagrame napon-deformacije, za niske i visoke stope deformacije, niski i visoki ciklični zamor, podatke o plastičnosti i još mnogo toga za hiljade materijala.

Extended Range stoga nudi ogromnu uštedu vremena u pribavljanju kritičnih podataka o osobinama materijala, koji su pored drugih zadataka od suštinskog značaja, linearne i nelinearne napredne FEA i CAE kalkulacije, pregled hemijskog sastava i poređenje materijala, i kreiranje spiska materijala bez velikog utroška vremena provedenog u istraživanju podataka i zatim obradom informacija spremnih za kalkulacije.

Bez obzira da li pomažete u donošenju kritičnih odluka o selekciji materijala u biznisu ili redovno obavljate upoređivanje materijala u sklopu svakodnevnog posla, Total Materia može biti značajna pomoć.

Sa pristupom „sve na jednom mestu“, ogromnom uštedom vremena u pretrazi podataka o materijalima za projektovanje i održavanje, može biti od pomoci upotreba Total Materia baze, radi povec´anja tacnosti i efikasnost tokom kompletnog lanca procesa, od inicijalnog dizajna do testiranja i održavanja.

Instant poređenje se može izvesti i između starih i savremenih materijala, od najnovijih informacija, pa sve do podataka o materijalima koji su i preko 50 godina stari, koji god su Vaši zahtevi, Total Materia može da pomogne.

Licenciranje

Kod Web verzije, sa cenom pretplate od 690 € godišnje, trošak je manji od 0,003 € po oznaci i ona se ažurira svaki mesec novim materijalima i osobinama.

Odgovarajuci paket za Vas ce odrediti broj inženjera, lokacija i poslovnih odeljenja koji zahtevaju pristup bazi podataka. Od licenciranja pojedinacnih korisnika do malih timova na jednoj lokaciji, kroz nekoliko timova, preko odredenog broja geografskih lokacija, pa sve do neogranicene korporativne opcije.

Preduslov je naša Total Metals baza pomoću koje ćete automatski imati pristup 450 000 legura i njihovim podacima. Kako biste dopunili vaše inženjerske aktivnosti tu su i brojne dodatne komponente koje možete dodati u zavisnosti od vaših zahteva. Od CAE inženjera, specijaliste materijala, inženjera zainteresovanih za nemetale ili za podršku za testiranje i analitičke aktivnosti, Total Materia ima ono što Vam je potrebno.

Za više pogledajte našu Šta sadrži stranicu.

Da, imamo planove za licenciranje za više korisnika i korporativne planove. Molimo Vas kliknite ovde kao biste otkrili više detalja ili kontaktirajte nas za potpune informacije.

Pouzdanost

Prvo, Total Materia moduli su uglavnom istraživani i razvijeni od strane metalurških stručnjaka i eksperata u izgradnji pouzdanih, sigurnih i lako upotrebljivih baza podataka. Srž našeg tima za razvoj, sadrži četiri člana sa diplomama doktorskih studija i šesnaest inženjera.

Pored toga, mi smo sertifikovani od strane nekoliko najboljih međunarodnih organizacija, uključujući UKAS, RONET i TÜV Cert. Total Materia je usaglašena sa ISO 9001: 2008 i ISO 27001:2005 standardima koji sertifikuju kvalitet kompanije, razvoj i servisne usluge. Mi smo prvi na ovom specijalizovanom polju, koji smo postigli ovaj nivo za sertifikacije.

Na kraju krajeva, uložili smo u tehnologiju da bi obezbedili da baza podataka bude uvek dostupna, sa sveobuhvatnom rezervnom kopijom (uključujući i van weba) kao i izlišne izvore neprekidnog napajanja.

Apsolutno. Sve vaše osetljive informacije obrađuju se u bezbednim uslovima, koristeći neraskidivi SSL 3.0 sa visokom, 128-bitnom enkripcijom i 1024 bitnom razmenom.

S tehničke strane, mere za sigurnost i pouzdanost takođe uključuju:

  • povećano praćenje prometa na mreži
  • analizu podataka saobraćaja na mreži, kako bismo poboljšali performanse usluge podataka Total Materia
  • transakcije se često čuvaju u rezervnim kopijama, kako bismo povećali brzinu oporavka, ako se dogodi bilo koja prirodna ili druga katastrofa
  • rezervne kopije se fizički skladište se različitim lokacijama od lokacije nastanka
  • rezervne kopije se fizički skladište se različitim lokacijama od lokacije nastanka
  • usluge se nalaze kod najboljih provajdera internet usluga na neprekidnim izvorom napajanja, sa dvojnim generatorom napajanja, sa najboljim procesorima i neograničenim pristupom internetu.

Ne, ne prodajemo, niti na bilo koji drugi način dajemo na raspolaganje vaš kontakt drugim kompanijama.

Mi smo u potpunosti posvećeni očuvanju vaše privatnosti. Vaše informacije su potpuno je poverljive, i naša politika privatnosti je u skladu sa podacima EU zaštitne direktive 95/46 i direktive o privatnosti i elektronskim komunikacijama 2002/58/EC. Evropski standard za zaštitu podataka se sprovodi na visokom nivou i pedantno.

Podrška

Naši specijalisti za podršku će vam pomoći da povratite vaše pristupne podatke i nakon toga treba samo da pošaljete email na custservice@keytometals.com i odgovorićemo vam u najbržem mogućem roku.

Total Materia je kompanija vođena od strane inženjera, za inženjere te je naš nivo tehničkog znanja koji se odnosi na osobine materijala na izuzetno velikom nivou. Ukoliko imate problem uopšteno da pronađete šta vam je potrebno treba samo nam pošaljite e-mail na techsupport@keytometals.com i iskoristivši tako našu stručnost i ekspanzivnu biblioteku izvora kako za vas pronašli odgovore koje tražite.

Bez obzira da li tražite da se pretplatite prvi put, ili biste želeli da dodate na svoj paket neke od dodatnih modula ili jednostavno želite da popričate o opcijama obnove možete nam poslati e-mail na custservice@keytometals.com ili nas nazovite na +41 44 586 49 59 i potrudićemo se da Vam pomognemo odmah. Za podršku na vašem lokalnom jeziku možete takođe pogledati stranicu kontakti i pronađite vašeg regionalnog predstavnika.