General

Total Materia reprezinta leaderii de market in zona informationala a bazelor de date pentru date referitoare la proprietati ale metalelor.

Modulul nostru Total Metals contine peste 350,000 de aliaje metalice cu o varietate de module unice aditionale perfect concepute sa satisfaca nevoile ingineriilor.

Este foarte usor sa incercaţi Total Materia şi mai mult, este gratis! Click pe link-ul the Test Gratuit pentru a-l experimenta astăzi. Unul dintre angajaţii nostrii ar putea sa vă contacteze pentru a verifica că aţi gasit ceea ce căutaţi.

Este adevarat ca puteti obtine informatie gratuit dar este deasemenea adevarat ca acea cautare prin cataloage dureaza si ca informatia poate fi expirata, incompleta sau si mai rau, gresita.

Dupa cum vedeti sau veti vedea, lucrand cu Total Materia, puteti gasi informatia in secunde, cautand in functie de material, stnadard, proprietati sau alte cateva metode avansate de cautare. Aceasta informatie include echivalenti internationali; poti cauta in surse internationale, nu doar in cateva surse.

Total Materia a facut in locul Dvs munca de cautare si a structural informatia pentru a face cautarea Dvs mai rapida si mai usoara. Am asigurat fiabilitatea prin includerea doar a informatiei multiplu verificate si am inclus informatii legate de proprietatiile si oboseala materialului la temperaturi inalte, lucru dificil--sau imposibil--de gasit in orice alta parte.

Intradevar! Standardele sunt bune si reprezinta surse complexe de informatie atata vreme cat vorbim de oteluri in tara Dvs! problema intervine cand aveti de a face cu materiale straine si atunci standardele nationale nu va vor ajuta prea mult.

Si mai mult , standardele se schimba si este prin urmare destul de usor sa inmagazinati si sa folositi informatie expirata. Daca consideram ca pretul pentru un singur standard poate varia de la 30 € pana la mai mult de 400 €, Total Materia poate fi de folos in atat de ce priveste pretul abonamentului cat si eliminarea unor potentiale erori costisitoare.

Total Materia include informatie globala de la mii de standarde, actualizate lunar si conectate prin tabele cu referinte incrucisate.

Produsul

Total Materia acopera o arie extinsa de seturi de date incluzand informatie despre standarde si deasemenea o gama larga de informatie din surse mai greu disponibile. In componentul Total metals, exista mai mult de 20,000,000 de notiuni privind compozitia, proprietatile mecanice si fizice, diagrame privind tratamentul termic, imagini ale metalografice, proprietati la temperaturi inalte si multe altele. Acoperind standarde din 74 de tari , informatia este valorificata prin tabele de referinte incrucisate si functionalitati ce privesc compararea de materiale.

Modulele noastre componente actioneaza complementar cu modulul Total Metals si includ setul nostru avansat de date privind proprietatile materialelor, Extended Range, care furnizeaza informatie foarte rara privind tensiune-deformare, oboseala, formabilitatea, factura mecanica si date de fluaj pentru mii de materiale.

PolyPLUS furnizeaza o librarie de informatie standard si una privind proprietatile materialelor plastice, compozite si ceramice, iar modulul nostru SmartComp este conceput pentru a identifica materialele prin folosirea modulului Core care potriveste materialele pe baza unei compozitii chimice introduse, dintr-o analiza luata dintr-un spectometru sau din alte dispozitive analitice.

Introdu pur si simplu, pentru ca cea mai complexa baza de date, Total Materia ar trebui sa aiba tot ce iti poti dori!

Extended Range furnizeaza date experimentale dedicate sustinerii simularilor FEA si CAE in design incluzand curbe tensiune- deformare pentru rate ale tensiunii scazute sau inalte., ciclul oboselii, date privind formabilitatea si mult mai multe, pentru mii de materiale.

Extended Range poate prin urmare sa ofere economii de timp masive in achizitia de informatie critica privind proprietatile materialelor, esentiale pentru restul sarcinilor, calcule avansate lineare si nonlineare FEA si CAE, cautare de compozitii si comparatii de materiale si creearea de liste de materiale fara pierderea unei cantitati enorme de timp pe care il puteti pierde in cautarea de informatie si apoi procesarea ei pentru ulterioare calcule.

Fie ca rolul tau in business este sa iei decizii importante privind selectia de materiale sau sa produci referinte incrucisate, Total Materia poate fi de mare ajutor.

Cu o abordare complexă, economii masive in găsirea de informaţie importantă pentru design si mentenanţă privind materialele, poate fi gasită utilizând Total Materia, in acelasi timp, imbunătăţindu-se acurateţea si eficienţa, de-a lungul intregului lanţ al procesului, de la stadiul iniţial de design până la inspecţie si mai apoi mentenanţa.

Comparaţie instantă de materiale contemporane sau nu poate fi făcută din cea mai recentă bază de date până la informaţie referitoare la materiale care este mai veche de 50 ani; orice cerere ai avea, Total Materia te ajută.

Licenţa

In Editia Web, cu pretul subscrierii de 690 €/ an, costul este mai mic de 0,003 € pe denumire si este actualizat in fiecare lună cu noi materiale si proprietăţi.

In funcţie de numărul ingineriilor, locaţiilor si departamentelor de business care cer acces la baza de date, se va determina pachetul potrivit pentru Dvs. pentru licenţa pentru un unic utilizator la mici echipe intr-o singură locaţie, până la cateva echipe in diverse locaţii geografice sau chiar opţiuni nelimitate pentru corporaţii.

Baza noastră de date Total Metals este un prerequisite si prin urmare veţi avea automat access la mai mult de 450,000 de aliaje si la informaţiile conexe. Pentru a completa activităţiile Dvs ingineresti, există un număr decomponente aditionale care pot fi adaugate in funcţie de nevoile Dvs. De la ingineri CAE, specialisti ai materialelor, ingineri cu un interest in materiale non-metalice si suport pentru inspectie si activităţi de analiza, Total Materia are tot ce aveţi nevoie.

Vizualizaţi pagina noastră Prezentarea Produsului pentru mai multe informaţii.

Încredere

În primul rând, toate modulele Total Materia au fost cercetate şi dezvoltate de experti in metalurgie si experti in construcţia de baze de date de incredere, sigure şi uşor de folosit. Echipa noastră de bază include 4 doctoranzi şi 6 ingineri.

Mai mult, am fost certificaţi de cateva organizaţii de top internaţionale, incluzând UKAS, RONET si TÜV Cert.Total Materia este compatibil cu standardele ISO 9001:2008 și ISO 27001:2005, certificând calitatea companiei noastre, dezvoltarea si serviciul cu clienţii. Suntem primii in acest domeniu care au atins acest livel de certificare.

In final, noi am investit in technologie pentru a fi siguri ca bază de date este intotdeauna accesibilă, cu un suport de backup sigur (chiar si inafara site-ului) si surse de energie neinrupte si redundante.

Absolut. Informaţia Dvs este procesată intr-un mediu sigur, folosind SSL 3.0 cu 128 bit mare encripţie si 1024 bit exchange.

In partea tehnică, maăurile pentru siguranţa si incredere include deasemenea:

  • sporind monitorizarea traficului de reţea
  • analiza datelor in traficul de retea pentru a imbunătăţii performanţa serviciului Total Material Data
  • tranzacţiile sunt backed-up frecvent pentru a spori viteza de recuperare in cazul dezastrelor naturale sau de orice alt tip
  • back-ups sunt fizic stocate intr-un loc diferit de locul producţiei
  • serviciile sunt găzduite intr-un furnizor de internet de calitate de top cu o sursă de putere constantă, un generator de putere cu dulu back-up, procesori redundanţi si acces la internet redundan.

Nu, nu vom furniza numele ori datele Dvs personale altor companii.

Suntem complet devotaţi păstrarii in siguranta a datelor Dvs. Datele sunt complet confidenţiale iar politica noastră este in concordanta cu EU Data protection Directive 95/46 si Directive on privacy si Electronic Communications 2002/58/EC. Standardele de protecţie europeană sunt inalte si sigure.

Suport

Specialistii nostri in serviciul cu clientii vă pot ajuta sa primiti datele Dvs pentru a vă loga asa că vă rugăm să ne trimiteţi un email la custservice@keytometals.com si vă vom raspunde rapid.

Total Material Data este o companie condusă de ingineri si astfel nivelul nostru de cunstiinţe tehnice in ce priveste proprietăţiile metalelor este extrem de inalt. Daca intampinaţi probleme in găsirea a ceea ce aveţi nevoie, trimiteţi-ne un email la techsupport@keytometals.com si vom folosi expertiza si librăriile nostre vaste de resurse pentru a vă răspunde la intrebări.

Fie ca doriţi să vă inregistraţi pentru prima dată, că doriţi sa adăugaţi module pachetului Dvs sau pur si simplu sa discutaţi opţiunile Dvs de reinnoire, puteţi pur si simplu sa ne trimiteţi un email la custservice@keytometals.com sau sa ne sunaţi la +41 44 586 49 59 si incercăm să ajutăm in cel mai scurt timp posibil. Pentru ajutor in limba Dvs nativă, puteţi deasemenea să aruncaţi o privire pe pagina Contact si sa contactaţi reprezentantul Dvs regional.