Generelt

Total Materia er markedets største informasjonsdatabase for materialdata.

Vår hovedmodul Total Metals inneholder over 350,000 metalliske legeringer, med en serie tilleggsmoduler som er designet for å imøtekomme dine ingeniørbehov.

Det er enkelt å prøve Total Materia. Man kan trykke på Gratis Demo linken for å prøve Total Materia, helt gratis! En av våre nettverkspartnere vil kanskje ringe til deg for å finne ut om du fant alt du trengte.

Det er sant at man kan finne noe av informasjonen gratis, men å lete gjennom en katalog kan fort ta flere timer, og informasjonen du finner kan være utdatert, ufullstendig, eller til og med feil.

Når du arbeider med Total Materia vil du kunne finne informasjonen på få sekunder. Du kan søke på materialer, standarder, egenskaper eller ved hjelp av flere andre avanserte søkemetoder. Denne informasjonen inkluderer ekvivalente materialer, du kan altså søke på informasjon fra hele verden, ikke bare et fåtall kilder.

Total Materia har gjort all innsamlingsjobben for deg, og har strukturert dataen for å gjøre ditt søk raskt og knirkefritt. Vi har forsikret oss om pålitelighet ved å møysommelig verifisere informasjon. Databasen innahar også data som utmatting og egenskaper ved forhøyede temperaturer som er vanskelig – eller umulig – å finne andre steder.

Godt poeng! Standarder er gode og omfattende ressurser så lenge du kun bruker stålmaterialer fra ditt eget land! Når du må forholde deg til utenlandske materialer dukker det derimot opp problemer.

Videre vil standardene endre seg, og det er derfor ganske lett å ta i bruk utdatert informasjon. Prisen på en enkelt standard kan koste alt fra 30 € og helt opp til 400 €, Total Materia kan tilby enestående valuta for pengene, med hensyn på både abonnementspris og elimineringen av kostbare feil.

Total Materia har global informasjon fra flere tusen standarder, som oppdateres månedlig, og er koblet sammen gjennom våre internasjonale kryssreferanse-tabeller.

Produkt

Total Materia dekker en lang rekke ulike datasett, inkludert informasjon funnet på standarder, og masse informasjon fra andre mindre tilgjengelige ressurser. Total Metals komponenten inneholder over 20,000,000 dataposter som tar for seg sammensetning, mekaniske og fysiske egenskaper, varmebehandlingsdiagram, metallografi bilder, egenskaper ved forhøyede temperaturer og mye mer. Informasjonen dekker 74 nasjonale standarder, og informasjonen blir utnyttet gjennom våre internasjonale kryssreferansetabeller, og materialsammenligningsfunksjoner.

Våre moduler fungerer som verdifulle supplement til Total Metals modulen. Tillegsmodulene består av vårt unike datasett over avanserte egenskaper, Extended Range, som tilbyr veldig sjelden informasjon om spenning, tøyning, utmatting, formbarhet og bruddmekanikk for flere tusen materialer.

PolymerPLUS tilbyr et bibliotek av proprietær og standard informasjon for plastikker, komposittmaterialer og keramiske materialer, og vår SmartComp modul letter på arbeidet som kreves for å identifisere ukjente materialer, ved å bruke kjernemodulen til å finne passende materialer ved å innsette kjemisk komposisjon fra et spektrometer, eller annet analytisk måleinstrument.

For å si det enkelt, så inneholder verdens mest omfattnde material database, Total Materia, alt du måtte trenge!

Extended Range tilbyr eksperimentell data, dedikert for å støtte FEA og CAE simuleringer i design, inkluder spenning-tøynings kurver for lave og høye tøyninger, lave og høye utmattingssykluser, formbarhetsdata og mye mer, for flere tusen materialer.

Extended Range kan derfor tilby store innsparinger i spart tid ved å hente kritisk materialdata som er essensiell for blant annet avanserte lineære og ikke-lineære FEA og CAE beregninger, finne materialkomposisjon, sammenligne materialer og lage materialtabeller, uten å bruke masse tid på å hente inn data, og klargjøre den for prosessering.

Enten du assisterer bedriften i kritiske valg av materialer, eller utfører kryssreferanser som en del av din vanlige arbeidsdag, kan Total Materia være til stor hjelp.

Med all informasjon samlet på ett sted sparer man enorme mengder tid på å finne materialdata for design og vedlikehold, samtidig som nøyaktigheten og effektiviteten økes gjennom hele prosesskjeden, fra innledende design, til inspeksjon og vedlikehold.

Umiddelbar sammenligning av gamle- og samtidsmaterialer kan bli gjort med den nyeste tilgjengelige informasjonen, for materialer som er over 50 år gamle. Uansett hva behovet er, kan Total Materia hjelpe.

Lisensiering

I internettutgaven, med en abonnementspris på 690 €/år, er prisen pr materiale mindre enn 0,003 € og blir oppdatert hver eneste måned med nye materialer og egenskaper.

Avhengig av antallet ingeniører, plasseringen av lokaler og antallet avdelinger som krever tilgang til databasen, vil du finne et valg som passer nettopp ditt behov. Fra lisenser for enkeltpersoner, til små team i samme lokaler, til flere team over flere ulike geografiske lokaler, helt til uendelig tilgang for din bedrift.

Vår Total Metals database er en forutsetning, du vil derfor automatisk få tilgang til over 350,000 legeringer med deres tilhørende data. For å støtte dine ingeniørbehov eksisterer det mange tilleggsmoduler. Fra CAE ingeniører, material spesialister, ingeniører med interesse for ikke-metalliske materialer, og støtte for inspeksjon- og analyseverktøy, har Total Materia det du trenger!

Se vår produktoversikt side for mer informasjon.

Pålitelighet

For det første er Total Materia modulene utviklet av eksperter innenfor metallurgi, samt eksperter på å lage pålitelige og sikre databaser, som også er enkle i bruk. Vårt team av kjerneutviklere består blant annet fire doktorgrader og 16 ingeniører.

Videre så har vi blitt sertifisert av flere internasjonale organisasjoner, blant dem UKAS, RONET og TUV Cert. Total Materia er i overensstemmelse med ISO 9001:2008 og ISO 27001:2005 standardene for kvalitet, utvikling og brukerstøtte. Vi er de første innen materialdata bransjen til å oppnå denne sertifiseringgraden

Sist men ikke minst har vi investert i teknologi for å sørge for at databasen alltid er tilgjengelig, gjennom omfattende backup (inkludert ulike geografiske områder) samt redundante avbruddsfrie strømforsyninger.

Absolutt. Din informasjon er prosessert i ett sikkert miljø, med bruk av ubrytelige SSL 3.0 med høy, 128-bit kryptering og 1024 bits utveksling.

På den tekniske siden har vi følgende tiltak for sikkerhet og pålitelighet:

  • Økt overvåking av nettverkstrafikk
  • Analysere data til nettverkstrafikken for å forbedre ytelsen til Total Materia Data service
  • Transaksjoner blir lagret i backup ofte, for å øke gjennopprettingshastigheten dersom en katastrofe skulle inntreffe
  • Backup er lagret fysisk og separat fra produksjonsområde
  • Våre tjenester ligger på topp servere hos en internettleverandør med avbruddsfri strømforsyning, en dobbel backup generator, redundante prosessorer og redundant tilgang til Internett.

Nei, vi vil ikke selge eller på annen måte utveksle din kontaktinformasjon til andre bedrifter.

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern. Din informasjon er helt konfidensiell, og vår personvernspolicy er i overensstemmelse med EUs personvernsdirektiv 94/46 og direktivet om personvern og elektronisk kommunikasjon 20002/58/EC. Europeisk personvernstandarder er høye og omhyggelig håndhevet.

Kundeservice

Vår kundeservice er kan hjelpe deg med å finne frem din innloggingsinformasjon, bare send en epost til custservice@keytometals.com og vi vil svare så fort som mulig.

Total Materia er en bedrift ledet av ingeniører, for ingeniører. Altså er vår tekniske kunnskap vedrørende materialegenskaper veldig høy. Dersom du har noen problemer med å finne det du trenger kan du sende en epost til techsupport@keytometals.com og vi vil bruke vår ekspertise og ressurser for å hjelpe deg finne svar.

Om du er ute etter å bli medlem for første gang, ønsker å legge til noen ekstra moduler til ditt nåværende abonnement eller ønsker å diskutere dine muligheter for fornyelse kan du sende en epost til custservice@keytometals.com eller ringe oss på +41 44 586 49 59 og vi vil hjelpe deg så fort som mulig. For kundeservice på ditt lokale språk kan ta en titt på vår kontakt oss side for informasjon om representanten for din region.