Algemeen

Total Materia is de marktleider op het gebied van informatie databases van materiaaleigenschappen.

Onze kern module Total Metals bevat meer dan 350.000 metallische legeringen met een reeks van unieke modules die naadloos aansluiten voor alle behoeften.

IHet is simpel om Total Materia uit te proberen en nog gratis ook! Klik op Gratis Proefversie en probeer het gelijk. Het is mogelijk dat een van onze support managers u een belletje geeft om te zien of u alles heeft kunnen vinden.

Het is waar dat u sommige informatie gratis op het web of in catalogie kunt vinden, maar het vergt veel tijd om deze informatie te verkrijgen en u moet er maar van uit gaan dat deze data niet is verouderd of sterker nog verkeert is.

Zoals u kunt zien na het werken met Total Materia, is dat u de informatie in seconden kunt vinden, zoeken op materiaal, norm, eigenschappen of verschillende andere geavanceerde zoekmethoden. Deze informatie omvat internationale equivalenten, u heeft toegang tot de wereld, niet alleen een paar bronnen.

Total Materia heeft het werk van het zoeken al voor u gedaan, en heeft de gegevens gestructureerd om uw zoekopdracht snel en eenvoudig te maken. We verzekeren betrouwbaarheid door alleen zorgvuldig en gecontroleerde informatie beschikbaar te stellen. Gegevens zoals vermoeidheid en eigenschappen bij verhoogde temperaturen die moeilijk - of zelfs onmogelijk te vinden zijn, stellen wij ter beschikking.

Dat klop! Normen zijn een goede en informatieve bron zolang u alleen nationaal operatief bent. Problemen doen zich voor wanneer u te doen krijgt met buitenlandse materialen dan helpen nationale normen weinig.

Bovendien, normen veranderen, het is daarom makkelijk om verouderde gegevens te gebruiken. Als we dan beredeneren dan de prijs van één enkele norm kan variëren tussen de 30 € en 400 € biedt Total Materia een betere en goedkopere oplossing en om deze fouten te voorkomen door up-to-date te zijn.

Total Materia omvat globale informatie van duizenden normen, maandelijkse updates en is verbonden aan ouze internationale vergelijkstabellen.

Product

Totaal Materia bestrijkt een breed scala van datasets met inbegrip van informatie gevonden in normen en ook een breed scala van informatie van andere, minder beschikbare bronnen. In het onderdeel Total Metals, zijn er meer dan 20.000.000 datapunten die samenstelling, mechanische en fysische eigenschappen, warmtebehandeling diagrammen, metallografie beelden, eigenschappen bij verhoogde temperaturen en nog veel meer weergeven. Voor 74 landen de normen is informatie die wordt ingezet via onze internationale vergelijkstabellen en materiaalvergelijkings functionaliteiten.

Onze componentmodules fungeren met een hoge waarde voor de Total Metals module en omvatten onze unieke geavanceerde eigenschappendataset, Extended Range, die zeer zeldzame gegevens met betrekking tot spanning, vermoeidheid, vervormbaarheid, breukmechanica en kruipdata voor duizenden materialen levert.

PolyPLUS biedt een bibliotheek van eigen en standaardinformatie voor kunststoffen, composiet-en keramische materialen en onze SmartComp module neemt de pijn weg van onbekend materiaalidentificatie met behulp van de kracht van de Total Metals module om materialen op basis van een ingevoegde chemische samenstelling die overeenkomt uit een analyse gemaakt van een spectrometer of andere analytische apparaat te vergelijken.

Simpel gezegd, als 's werelds meest uitgebreide materialen database biedt Total Materia alles wat u nodig heeft!

Extended Range biedt experimentele gegevens gewijd aan de ondersteuning van FEA en CAE simulaties in het ontwerp, zoals stress-strain curven voor lage en hoge spanning, lage en hoge cyclysche vermoeidheid, vervormbaarheid van gegevens en nog veel meer voor duizenden materialen.

Extended Range kan u daarom helpen met enorme tijdsbesparing bij het verwerven van kritische materiaaleigenschappen, essentieel voor onder andere taken zoals geavanceerde lineaire en niet-lineaire FEA en CAE berekeningen, de samenstelling opzoeken en materiële vergelijkingen en het creëren van stuklijsten zonder de noodzaak voor enorm veel tijd door te brengen bij de inkoop van materialen om vervolgens te kunnen verwerken bij verdere berekening.

Of het nu gaat om het assisteren bij kritische beslissingen die genomen moeten worden van de selectie van materialen, of u helpt bij uw dagelijkse materiaalvergeljkingen, Total Materia zal uw werk hier aanzienlijk verlichten.

Met een alles-in-één aanpak, kan enorme tijdwinst bij het zoeken naar kritische materiaal gegevens voor het ontwerp en het onderhoud gedaan worden met behulp van Total Materia, tegelijkertijd meer nauwkeurigheid en efficiëntie gedurende de gehele procesketen, van het eerste ontwerp tot inspectie en onderhoud.

Directe vergelijking van historische en hedendaagse materialen kunnen worden gemaakt door de meest recente informatie van gegevens voor materialen die het meer dan 50 jaar oud zijn, ongeacht de noodzaak, hier kan Total Materia u bij helpen.

Licentie

In de Web Edition, met een uitgifteprijs vanaf 640 €/year, zijn de kosten minder dan 0.005 € per aanwijzing en wordt elke maand aangevuld met materialen en eigenschappen.

Afhankelijk van het aantal ingenieurs, locaties en afdelingen zal de toegang tot de database moet worden aangepast door het juiste pakket voor u te vinden. Van een single-user licentie tot een licentie voor kleine teams op één locatie, of verschillende teams in een aantal verschillende geografische locaties, helemaal tot aan de corporate ongelimiteerde optie.

Onze Total Metals database is een eerste vereiste en daarom krijgt u automatisch toegang tot meer dan 450.000 legeringen en hun gegevens. Om uw engineering activiteiten te kunnen complimenteren, dan zijn er een aantal extra componenten die kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van uw wensen. Van CAE ingenieurs, materiaal specialisten, ingenieurs met een interesse in non-metallics, en ondersteuning voor inspectie en analyse-activiteiten, Total Materia biedt wat u nodig heeft.

Zie onze Inhoud voor meer informatie.

Betrouwbaarheid

Ten eerste worden alle Total Materia modules onderzocht en ontwikkeld door experts in de metallurgie en experts in het bouwen van betrouwbare, veilige en gemakkelijk te gebruiken databases. Onze kern ontwikkelingsteam bestaat uit vier PhD- en zestien MBA ingenieurs.

Verder zijn we gecertificeerd door diverse top internationale organisaties, waaronder UKAS, RONET en TÜV Cert. Total Materia is conform de ISO 9001:2008 en ISO 27001:2005 normen die onze kwaliteit binnen bedrijf certificeren, zo ook onze ontwikkeling en klantenservice. We zijn de eerste op dit vakgebied om dit niveau van certificering te behalen.

Tot slot hebben we geïnvesteerd in technologie om ervoor te zorgen dat de database altijd toegankelijk is, met uitgebreide back-up (inclusief offsite) en redundante noodstroomvoorzieningen.

Absoluut. Uw informatie wordt verwerkt in een veilige omgeving, met behulp van een onbreekbare SSL 3.0 met hoge, 128-bit encryptie en 1024 bit uitwisseling.

Aan de technische kant, maatregelen voor de veiligheid en betrouwbaarheid bevatten ook:

  • Verhoogde controle van het netwerkverkeer
  • Analyseren van gegevens over het netwerkverkeer om de prestaties van Total Material Data-dienst te verbeteren
  • Voor transacties wordt regelmatig een back-up gemaakt, om de snelheid van het herstel te verhogen als een natuurlijke of een andere ramp gebeurt
  • Back-ups worden fysiek opgeslagen op een andere locatie dan de productielocatie
  • Diensten worden gehost op een top kwaliteit internet service provider server met een Uninterruptible Power Supply, een dubbele back-up generator, redundante processors en redundante toegang tot het internet.

Nee, wij zullen uw gegevens niet aan derden doorspelen.

Wij zijn volledig toegewijd aan de bescherming van uw privacy. Uw informatie is volledig vertrouwelijk en ons privacybeleid is in overeenstemming met de EU Data Protection richtlijn 95/46 en richtlijn betreffende privacy en elektronische communicatie 2002/58/EG. Europese normen voor gegevensbescherming zijn hoog en zorgvuldig afgedwongen.

Ondersteuning

Onze klantenservice specialisten kunnen u helpen ophalen van uw inlog-gegevens en stuur dus een email naar custservice@keytometals.com en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Total Material Data is een bedrijf dat gerund wordt door ingenieurs, voor ingenieurs en dus ons niveau van technische kennis met betrekking tot eigenschappen van materialen is extreem hoog. Als u problemen heeft met het vinden wat u nodig heeft dan stuurt u ons een e-mail naar techsupport@keytometals.com zullen we onze expertise en uitgebreide offline bibliotheken gebruiken om te helpen bij het vinden van het passende antwoord.

Of u nu op zoek bent om u in te schrijven voor de eerste keer, of u wilt een aantal extra modules toevoegen aan uw pakket of om gewoon uw opties te bespreken kunt u gewoon een e-mail sturen naar custservice@keytometals.com of bel ons op +41 44 586 49 59en zullen we proberen om u direct te helpen. Voor ondersteuning in uw eigen taal kunt u ook een kijkje nemen op de Contact pagina voor uw regionale vertegenwoordiger en zijn contactgegevens.