Általános

A Total Materia piacvezető az anyagtulajdonságok-adatokat tartalmazó adatbázisok szakterületén.

A több mint 350 000 ötvözet adatait tartalmazó alapmodulunk mellett a mérnöki munka igényeinek megfelelően kiegészítő modulokat is összeállítottunk.

Egyszerűen, és ráadásul ingyenesen! Kattintson az Ingyenes kipróbálás linkre, és lásson neki még ma! Ügyfélszolgálatunk keresni fogja Önt telefonon, hogy érdeklődjünk, megtalálta-e, amit keresett.

Igaz, hogy vannak ingyenesen elérhető információk, de az is igaz, hogy a katalógusokban való keresgélés órákat is igénybe vehet. Ráadásul lehet, hogy a megtalált információ már idejétmúlt, nem teljes körű, vagy ami még rosszabb, helytelen.

Láthatja majd, hogy a Total Materia adatbázisból dolgozva másodpercek alatt hozzájut a keresett információhoz, akár anyagmegjelölés, akár anyagtulajdonságok alapján keresve, akár összetett kereséseket alkalmazva.

A Total Materia elvégzi a keresési feladatot, és az adatokat könnyen, gyorsan áttekinthető formába rendezi. Biztosíthatjuk, hogy a megbízhatóság kifogástalan, ugyanis az adatbank csakis gondosan, többszörösen ellenőrzött információkat tartalmaz, köztük olyanokat is - mint pl. fáradási vagy magas hőmérsékleti adatok - , amelyeket nehéz, vagy egyenesen lehetetlen bárhol máshol megtalálni.

Okos felvetés! A szabványok átfogó, jó információforrást jelentenek, amennyiben csak a saját országunk anyagminőségeiről van szó. Gond akkor merül föl, ha külföldi anyagokkal is dolgoznia kell - ez esetben a nemzeti szabványok már kevéssé tudnak segíteni.

Ezenkívül a szabványok is változnak, így könnyen előfordulhat, hogy az Ön által használt információ már nem aktuális. Ha belegondolunk, hogy egyetlen szabvány ára 30-400 € között mozog, akkor látjuk, hogy Total Materia kimagasló értéket képvisel, akár a termékspecifikációk árával összevetve, akár arra a meglehetősen nagy költségmegtakarításra gondolva, amit a hibák elkerülése által érünk el.

A Total Materia szabványok ezreiről tartalmaz globális információt, amelyeket havonta frissítenek, és amelyek nemzetközi kereszthivatkozási tábláink által összeköttetésben vannak egymással is.

Termékek

A Total Materia óriási mennyiségű adatkészletet tartalmaz a szabványoktól a nehezebben hozzáférhető információk széles köréig. A Total Metals modulban több mint 20 000 000 adatot tárolunk a vegyi összetételre, mechanikai és fizikai jellemzőkre, hőkezelési diagramokra, metallográfiai képekre, magas hőmérsékleti adatokra és még sok egyéb tulajdonságra vonatkozóan.

Kiegészítő moduljaink értékes kiegészítést nyújtanak a Total Metals modulhoz, például az Extended Range-et, amely anyagok ezreire tartalmaz olyan jellemzőket, mint a feszültség-alakváltozás, fáradás, alakíthatóság, törésmechanika, kúszási adatok.

A PolyPLUS modul gyártói és szabványos információkat nyújt a műanyagokról, kompozitokról és kerámiákról. SmartComp modulunk leveszi az Ön válláról az ismeretlen anyagminőségek beazonosításának terhes feladatát, úgy, hogy a spektrométer vagy más analitikai eszköz által meghatározott vegyi összetétel alapján keresi ki az alapmodul rekordjaiból a megfelelő anyagminőséget.

A Total Materia, mint a világ legátfogóbb anyagtulajdonság-adatbázisa, egyszerűen mindent nyújt, amire Önnek szüksége van!

Az Extended Range olyan szakértői adatokkal segíti a FEA és CAE szimulációk tervezési szakaszát, mint a kis- és nagy alakváltozási sebességű feszültség-alakváltozási görbék, a kis- és nagyciklusú fáradás, alakíthatóság és még sok egyéb adat anyagminőségek ezreire vonatkozóan.

Így az Extended Range használatával sokkal kevesebb idő elegendő, hogy hozzájusson azokhoz az információkhoz, amelyek alapvető fontosságúak egyebek között olyan feladatok végzésekor, mint a lineáris és nem-lineáris FEA és CAE számítások, vegyi összetétel áttekintése és anyag-összehasonlító vizsgálatok. A BOM összeállításakor nem kell rengeteg időt eltöltenie az adatok összegyűjtésével és a számításoknak megfelelő formátumba konvertálásával.

Munkája jellegétől függetlenül - akár az anyagkiválasztási döntésekkel támogatja az üzletmenetet, akár napi rendszerességgel készít anyag-összehasonlításokat - a Total Materia felbecsülhetetlen segítséget jelent.

Köszönhetően annak, hogy a Total Materia adatbázisban minden egy helyen található, jóval kevesebb idő alatt kereshetőek ki a tervezéshez és a karbantartáshoz szükséges alapvető anyagtulajdonság-adatok. A teljes folyamatban növekszik a pontosság és a hatékonyság - a tervezés legelső lépéseitől kezdve a bevizsgálásig és a karbantartásig.

Lehetséges a régi és a jelenlegi anyagminőségek gyors összehasonlítása. Bármire is legyen szüksége, a legfrissebb adatokra vagy a több mint 50 éve használt anyagminőségekre: a Total Materia segít.

Licencek

Az online WEB változatnál az előfizetés díja évi 780 €, azaz anyagmegjelölésenként kevesebb mint 0,003 €. Ez a verzió havonta frissül új anyagokkal és anyagtulajdonságokkal.

Az, hogy melyik a megfelelő csomag az Ön számára, attól függ, hogy a vállalatnál hány mérnök, telephely és osztály használja az adatbázist - az egyfelhasználós licenctől az egy telephelyen dolgozó kisebb csoportokon és a több földrajzi régióban megtalálható nagyobb csoportokon át egészen a nagyvállalati opciókig van megoldásunk az Ön számára.

Total Metals adatbázisunk a rendszer kötelező alapja, ez automatikus hozzáférést biztosít több mint 350 000 ötvözet adataihoz. Az igényeknek megfelelően a mérnöki munkát segítő számos egyéb kiegészítő modul is rendelkezésre áll. A CAE-mérnökök, anyagmérnökök, nemfémes anyagokkal dolgozó mérnökök munkájához szükséges információktól az anyagvizsgálatig és az elemzési tevékenységek támogatásáig a Total Materia minden igényt kielégít.

Kérjük, további információért kattintson a Termékek áttekintése linkre.

Igen, léteznek TÖBBFELHASZN és nagyvállalati opciók is. Ha többet szeretne tudni erről, kérjük, kattintson ide, vagy írjon nekünk, hogy részletes tájékoztatást adhassunk.

Megbízhatóság

Először is, a Total Materia modulokat szakértő anyagmérnökök és olyan szakértők segítségével fejlesztjük, akiknek óriási tapasztalata van a megbízható, biztonságos és könnyen használható adatbázisok fejlesztésében. Fejlesztői csapatunk 16 okleveles és 4 PhD-vel rendelkező mérnökből áll.

Ezen kívül számos nemzetközi szervezet - pl. az UKAS, a RONET és a TÜV Cert - tanúsítványát magunkénak tudhatjuk. A vállalat minőségbiztosítási rendszere, fejlesztői háttere és ügyfélkapcsolata megfelel az ISO 9001:2008 és az ISO 27001: 2005 szabványoknak. Szakterületünkön elsőként szereztük meg ezt a tanúsítványt.

Végül sokat invesztálunk a műszaki fejlesztésekbe, hogy az adatbázis folyamatosan elérhető legyen, átfogó (több földrajzi helyen végzett) mentési stratégia és redundáns szünetmentes tápegységek használatával.

Teljes mértékben. Az információáramlás biztonságos környezetben, feltörhetetlen SSL 3.0 technológiát használva, 128 bites titkosítással és 1024 bites kulcsmérettel.

A műszaki oldalon is biztonságra és megbízhatóságra törekszünk:

  • a hálózati forgalom folyamatos monitorozása
  • a hálózati forgalom adatainak elemzése annak érdekében, hogy fejlesszük a Total Material adatszolgáltatási teljesítményét, színvonalát
  • a tranzakciókról gyakran készítünk biztonsági mentéseket, hogy természeti vagy egyéb katasztrófa bekövetkezése esetén gyorsan helyreállíthatóak legyenek az adatok
  • a biztonsági mentéseket a fejlesztés helyszínétől eltérő, különböző földrajzi helyeken tároljuk
  • internetszolgáltatónk csúcsminőséget képvisel, szünetmentes tápegységekkel, dupla áramforrással, redundáns processzorokkal és redundáns interneteléréssel rendelkezik.

Nem, az Ön elérhetőségi adataihoz semmilyen formában nem férhetnek hozzá más vállalatok.

Rendkívül fontosnak tartjuk az Ön személyes adatainak védelmét. A megadott információkat bizalmasan kezeljük, Adatvédelmi Nyilatkozatunk megfelel az EU 95/46-os Adatvédelmi Irányelveinek, valamint a 2002/58/EK (az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok kezeléséről, feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló) Irányelv előírásainak. Az uniós adatvédelmi előírások szigorúak, és betartásukat szigorúan ellenőrzik.

Támogatás

Ügyfélkapcsolati munkatársaink tudnak ebben segíteni. Kérjük, küldjön egy e-mailt a custservice@keytometals.com címre, és amilyen gyorsan csak lehetséges, válaszolunk.

A Total Materia egy olyan mérnökök által vezetett vállalat, amely mérnököknek nyújt szolgáltatást, ezért az anyagtulajdonságokat illető műszaki tudásunk meglehetősen magas szintű. Ha nem találja a keresett adatokat, küldjön egy e-mailt a techsupport@keytometals.com címre, és mindent megteszünk, hogy segítségére siessünk.

Ha szeretne előfizetni a szolgáltatásra, újabb modulokkal bővítené már létező csomagját, vagy egyszerűen csak a megújítás lehetőségeiről szeretne tárgyalni, kérjük, küldjön egy e-mailt a custservice@keytometals.com címre, vagy hívjon minket a +41 44 586 49 59 számon, és azonnal segítünk. Anyanyelvi ügyfélszolgálat is elérhető: kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi partnereinkkel.