Yleiset

Total Materia on markkinoiden johtava materiaalien ominaisuustietokannan tarjoaja.

Ydinmoduulimme Total Metals sisältää yli 350 000 metallista seosta, ja siihen voi yhdistää useita lisämoduuleita, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeisiisi täydellisesti.

Total Materian kokeileminen on helppoa ja mikä parasta, ilmaista! Klikkaa Kokeile Ilmaiseksi -linkkiä kokeillaksesi ohjelmistoa heti. Joku verkostomme partnereista saattaa jopa soittaa sinulle varmistaakseen, että olet löytänyt kaiken tarvitsemasi.

On totta, että osan tiedosta voi löytää ilmaiseksi, mutta on myös totta, että katalogien läpikäyminen vie tunteja, ja niistä löytyvä tieto voi olla vanhentunutta, epätäydellistä tai mikä pahinta, väärää.

Kuten voit tai tulet huomaamaan käyttäessäsi Total Materiaa, voit löytää tietoa sekunneissa hakemalla materiaalin, standardin, ominaisuuksien tai useiden muiden edistyneiden hakumenetelmien kautta. Saamasi informaatio sisältää tiedon kansainvälisistä vastineista; voit hakea tietoa koko maailmasta, et vain harvoista lähteistä.

Total Materia on hoitanut hakutyön puolestasi ja on jäsentänyt tiedon tehdäkseen hakemisesta sinulle nopeaa ja helppoa. Olemme varmistaneet luotettavuuden ottamalla mukaan vain huolellisesti ja moninkertaisesti varmennettuja tietoja, ja lisäksi meiltä löytyy väsymisdatan ja kohotettujen lämpötilojen vaikutuksia kuvaavan tiedon kaltaista tietoa, jonka hankkiminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta mistään muualta.

Hyvä huomio! Standardit ovat hyviä ja kattavia tiedonlähteitä niin kauan kuin etsit tietoa teräsmateriaaleista vain omassa maassasi. Ongelmia alkaa ilmetä, kun joudut tekemisiin ulkomaisten materiaalien kanssa - tällöin kansallisista standardeista ei ole juurikaan apua.

Lisäksi standardit muuttuvat, ja siksi on varsin helppoa käyttää vahingossa vanhentunutta tietoa. Kun huomioidaan, että yhden ainoan standardin hinta voi vaihdella 30 €:stä yli 400 €:aan, Total Materia voi tarjota erinomaista laatua niin tilausmaksun suhteen kuin kalliiden virheiden karsimisessa.

Total Materia sisältää maailmanlaajuista tietoa tuhansista standardeista, jotka päivittyvät kuukausittain ja ovat linkitettyjä meidän kansainvälisten ristiviittaustaulukoidemme kautta.

Tuote

Total Materia kattaa laajan valikoiman datasettejä, kuten standardeja, ja lisäksi paljon tietoa muista heikommin saatavilla olevista lähteistä. Total Metals -moduuli sisältää yli 20 000 000 datapistettä kattaen koostumukset, mekaaniset ja fysikaaliset ominaisuudet, lämpökäsittelydiagrammit, metallografiakuvat, ominaisuudet kohotetuissa lämpötiloissa, ja paljon muuta. 74 kansallisesta standardista tulevaa informaatiota hallinnoidaan kansainvälisten ristiviittaustaulukoiden ja materiaalien vertailutoiminojemme kautta.

Meidän komponenttimoduulimme tuovat paljon lisäarvoa Total Metals -moduuliin. Uniikki edistynyt datasettimme Extended Range tarjoaa erittäin harvinaista dataa kattaen jännitys-venymä-, väsymis- ja muokattavuusdatna sekä murtumismekanismeja ja virumisdataa tuhansista materiaaleista.

PolymersPLUS tarjoaa kirjaston patentoitua ja standardoitua tietoa muoveista, komposiiteista ja keraamisista materiaaleista. SmartComp-moduuli tekee tuntemattoman materiaalin tunnistamisesta kivutonta; materiaali tunnistetaan ydinmoduulin avulla käyttämällä spektrometrin tai vastaavan laitteen antamasta kemiallisesta kaavasta tehtyä analyysiä.

Yksinkertaisesti sanottuna Total Materian pitäisi maailman kattavimpana materiaalitietokantana sisältää kaikki, mitä tarvitset!

Extended Range tarjoaa kokeellista dataa, joka on nimenomaan tarkoitettu FEA- ja CAE-simulaatioiden tukemiseen suunnittelussa. Se sisältää jännitys-venymä-käyriä sekä matalille että korkeille jännityksille, matalien ja korkeiden jaksojen väsymisdataa, muokattavuusdataa ja paljon muuta tuhansista materiaaleista.

Extended Range voi täten tarjota suuria aikasäästöjä kriittisen ominaisuusdatan hankinnassa, joka taas on elintärkeää muun muassa edistyneissä FEA- ja CAE-laskelmissa, koostumusten etsinnässä ja materiaalien vertailussa. Extended Range tarjoaa materiaaleista tietoja ilman, että etsintään ja tiedon prosessointiin laskuvalmiiksi täytyy käyttää suuria määriä aikaa.

Olitpa avustamassa yritystäsi kriittisissä materiaalien valintaan liittyvissä päätöksissä tai toteuttamassa tavanomaisia ristiviittausharjoituksia osana työtäsi, Total Materiasta voi olla sinulle ratkaisevaa apua.

Koska kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, Total Materia voi tarjota valtavia aikasäästöjä suunnitteluun ja ylläpitoon tarvittavan materiaalidatan etsinnässä. Näin voidaan kasvattaa virheettömyyttä ja tehokkuutta koko prosessiketjun matkalta ensimmäisistä suunnitelmista tarkastus- ja ylläpitovaiheisiin.

Vanhempia ja nykyaikaisia materiaaleja voi verrata hetkessä käyttäen sekä kaikkein uusinta tietoa että materiaalidataa yli 50 vuoden takaa. Oli tarve mikä tahansa, Total Materia voi auttaa.

Lisensointi

Web-version tilausmaksu on 640 €/vuosi eli alle 0,003 € per materiaali, ja versiota päivitetään kuukausittain uusin materiaalein ja ominaisuuksin.

Sinulle sopivin paketti määräytyy sen perusteella, kuinka monta insinööriä, sijaintia ja liiketoimintayksikköä tarvitsevat pääsyn tietokantaan. Paketteja on tarjolla yksittäisen käyttäjän lisenssistä pieniin ryhmiin yhdessä sijainnissa, ja monista ryhmistä useissa sijainneissa rajoittamattomiin yritysratkaisuihin asti.

Total Metals -tietokantamme on edellytys, ja siten saat automaattisesti pääsyn yli 450 000 seoksen tietoihin. Insinööritoimesi tukemiseksi meillä on valikoima lisäkomponentteja, jotka voidaan lisätä tarpeittesi mukaan. Total Materiassa on kaikki mitä tarvitset olit sitten CAE-insinööri, materiaaliasiantuntija, insinööri jota kiinnostavat epämetallit tai tarkastusten ja analysoinnin parissa työskentelvä henkilö.

Katso Tuotteet yleisesti -sivu saadaksesi lisätietoa

Kyllä, tarjoamme monikäyttäjä- ja yrityslisenssejä. Ole hyvä ja klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja, tai ota meihin yhteyttä yksityiskohtaisen tiedon saamiseksi.

Luotettavuus

Ensinnäkin, kaikkien Total Materian moduulien takana ovat metallurgian ja luotettavien, turvallisten ja helppokäyttöisten tietokantojen rakentamisen asiantuntijat. Meidän ydinkehitystiimimme sisältää neljä tohtoritutkintoa ja 16 insinööriä.

Lisäksi useat kansainväliset huippuorganisaatiot, kuten UKAS, RONET ja TÜV Cert ovat sertifioineet meidät. Total Materia noudattaa ISO 9001:2008- ja ISO 27001:2005-standardeja, jotka vahvistavat yrityksemme laadun, kehityksen ja asiakaspalvelun. Olemme tämän erikoistuneen alan ensimmäinen toimija, joka on saavuttanut kyseisen sertifiointitason.

Kaiken lisäksi olemme investoineet teknologiaan varmistaaksemme, että tietokantamme on aina käytettävissä. Tietokannasta on kattavat varmuuskopiot ja sillä on ylimääräisiä keskeytyksettömiä virtalähteitä.

Ehdottomasti. Tietosi käsitellään turvatussa ympäristössä käyttäen murtamatonta 128-bittistä SSL 3.0-salausta ja 1024-bitin vaihtoa.

Teknisellä puolella turvallisuus- ja luotettavuusjärjestelyt sisältävät myös:

  • kasvaneen verkkoliikenteen seurannan
  • verkkoliikennedatan analysoinnin Total Materia Data -palvelun suorituskyvyn parantamiseksi
  • transaktioiden toistuvan varmuuskopioinnin palautumisajan nopeuttamiseksi luonnontuhon tai onnettomuuden tapahtuessa
  • varmuuskopioiden säilyttämisen fyysisesti eri paikassa kuin missä tuotanto tapahtuu
  • palveluiden isännöinnin huippulaadukkaalla Internet-palveluntuottajalla, jolla on UPS-järjestelmä, kaksinkertainen varavoimanlähde, ylimääräisiä prosessoreita sekä varamahdollisuuksia Internetiin pääsyyn.

Ei, emme myy tai muuten tarjoa yhteystietojasi muille yrityksille.

Olemme täysin sitoutuneita huolehtimaan yksityisyydestäsi. Tietosi ovat täysin luottamuksellisia, ja tietoturvaperiaatteemme ovat EU:n tietosuojadirektiivin 95/46 sekä yksityisen ja elektronisen viestinnän direktiivin 2002/58/EC mukaisia. Eurooppalaiset tietoturvastandardit ovat korkeita ja säntillisesti toimeenpantuja.

Tuki

Käyttäjätuen ammattilaisemme voivat auttaa sinua hankkimaan takaisin kirjautumistietosi, joten ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen custservice@keytometals.com, niin me vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Total Materia on yritys insinööreiltä insinööreille, joten materiaalien ominaisuuksiin liittyvän teknisen tietoutemme taso on äärimmäisen korkea. Mikäli sinulla on minkäänlaisia ongelmia löytää tarvitsemaasi tietoa, voit yksinkertaisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen techsupport@keytometals.com. Käytämme asiantuntemustamme ja laajoja resurssikirjastojamme auttaaksemme sinua löytämään sen, mitä etsit.

Olitpa sitten aikeissa tilata lisenssin ensikertaa, lisätä uusia moduuleja nykyiseen pakettiisi tai yksinkertaisesti keskustella uusintavaihtoehdoistasi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen custservice@keytometals.com tai soittaa meille numeroon +41 44 586 49 59, ja pyrimme auttamaan sinua välittömästi. Saadaksesi tukea paikallisella kielelläsi voit myös tarkistaa Ota yhteyttä -sivun.