Γενικά

Η Total Materia είναι ο ηγέτης της αγοράς στο τομέα των βάσεων δεδομένων πληροφοριών για ιδιότητες μετάλλων.

Το δομοστοιχείο Total Metals περιέχει πάνω από 350,000 κράματα μετάλλων, με ένα εύρος πρόσθετων δομοστοιχείων, τέλεια σχεδιασμένα, για να ικανοποιήσουν της ανάγκες μελέτης και κατασκευής

Είναι απλό να δοκιμάσετε τη Total Materia και επιπλέον, είναι δωρεάν! Κάντε κλικ στη σύνδεση Δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε ήδη σήμερα. Ένας από τους συνεργάτες του δικτύου μας, μπορεί να σας τηλεφωνήσει για να μάθει αν βρήκατε ότι χρειαστήκατε

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να έχετε κάποιες από τις πληροφορίες δωρεάν, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η έρευνα στο διαδίκτυο διαρκεί ώρες, καθώς και οι πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε μπορεί να είναι ξεπερασμένες, ελλιπείς ή ακόμα χειρότερα , λανθασμένες.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δουλεύοντας με τη Total Materia, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σε δευτερόλεπτα, ανά υλικό, πρότυπο, ιδιότητες και επιπλέον με διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν διεθνείς ισοδύναμα, αναζήτηση σε ολόκληρο το κόσμο και όχι μόνο ανάμεσα σε ορισμένες πηγές.

Η Total Materia εργάστηκε για εσάς και έχει αναπτύξει τα δεδομένα έτσι, ώστε να κάνετε τη αναζήτηση σας γρήγορα και εύκολα. Διαβεβαιώνουμε την αξιοπιστία, ενσωματώνοντας τη πληροφορία προσεκτικά και πολλαπλά επιβεβαιωμένη, επίσης περιλαμβάνουμε δεδομένα κόπωσης και τις ιδιότητες τους σε ανεβασμένες θερμοκρασίες κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο--ή απίθανο--να βρεθεί κάπου αλλού.

Σωστό! Τα πρότυπα είναι καλές και αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης όταν χρειάζεστε πληροφορίες για κράματα ατσαλιού στη χώρα σας μόνο! Προβλήματα προκύπτουν, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε ξένα υλικά, οπότε δεν βοηθούν ιδιαίτερα τα εθνικά πρότυπα.

Επιπλέον, τα πρότυπα αλλάζουν, και ως εκ τούτου, είναι αρκετά εύκολο να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε παρωχημένες πληροφορίες. Όταν εξετάζουμε στη συνέχεια ότι η τιμή για ένα ενιαίο πρότυπο μπορεί να ποικίλλει από $30 έως πάνω από $500, η Total Materia μπορεί να δώσει εξαιρετική αξία όσον αφορά το συνδυασμό τιμής-συνδρομής και την εξάλειψη αρκετών δαπανηρών σφαλμάτων.

Η Total Materia περιλαμβάνει παγκόσμια πληροφορία μέσα από χιλιάδες πρότυπα, ενημερωμένη σε μηνιαία βάση και συνδεδεμένη μέσω των διεθνών παγκοσμίων πινάκων παραπομπής.

Το προϊόν

Η Total Materia καλύπτει μια μεγάλη σειρά από σύνολα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που βρέθηκαν στα πρότυπα και επίσης ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών από άλλες λιγότερο διαθέσιμες πηγές. Στο δομοστοιχείο Total Metals , υπάρχουν πάνω από 20,000,000 εγγραφές δεδομένων που καλύπτουν σύνθεση, μηχανικές και φυσικές ιδιότητες, διαγράμματα θερμικής επεξεργασίας , εικόνες μεταλλογραφίας, ιδιότητες για υψηλές θερμοκρασίες και πολλά πολλά περισσότερα. Καλύπτοντας 74 πρότυπα χωρών, εκμεταλλεύεται τις πληροφορίες μέσω των διεθνών πινάκων διασταύρωσης και των λειτουργιών σύγκρισης υλικών της Total Materia

Τα δομικά στοιχεία μας λειτουργούν ως συμπληρώματα υψηλής αξίας για το δομοστοιχείο Total Metals και περιλαμβάνουν το μοναδικό και προηγμένο σετ δεδομένων Extended Range, που περιέχει πολύ σπάνια δεδομένα σχετικά με παραμόρφωση, κόπωση, μηχανική θραύσης και δεδομένων ερπυσμού για χιλιάδες υλικά.

Το PolyPLUS παρέχει μια βιβλιοθήκη ιδιόκτητων και τυποποιημένων πληροφοριών για πλαστικά, σύνθετα και κεραμικά υλικά, επίσης το δομοστοιχείο SmartComp σηκώνει το βάρος της αναγνώρισης αγνώστων υλικών χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Total Metals και ταιριάζει έτσι τα υλικά σύμφωνα με τη χημική σύνθεση τους που έχει προκύψει από ανάλυση με φασματόμετρο ή άλλη συσκευή ανάλυσης.

Με λίγα λόγια, ως η παγκοσμίως περιεκτικότερη βάση δεδομένων, η Total Materia πρέπει να έχει όλα όσα χρειάζεστε!

Το Extended Range παρέχει πειραματικά δεδομένα ειδικά στο να υποστηρίξουν FEA και CAE προσομοιώσεις στο σχεδιασμό, συμπεριλαμβάνοντας καμπύλες παραμόρφωσης για χαμηλές και υψηλές πιέσεις, χαμηλή και υψηλή κυκλική κόπωση, δεδομένα διαμόρφωσης για το επιθυμητό σχήμα και πολλά περισσότερα για χιλιάδες υλικά.

Το Extended Range μπορεί επομένως να προσφέρει εξοικονόμηση συνολικού χρόνου στην απόκτηση κρίσιμων υλικών ιδιοτήτων, βασικά στοιχεία μεταξύ των άλλων εργασιών, προηγμένους γραμμικούς και μη γραμμικούς FEA και CAE υπολογισμούς, αναζήτηση σύνθεσης και σύγκριση υλικών, τη δημιουργία καταλόγων υλικών χωρίς να δαπανάται τεράστιος χρόνος για τη προμήθεια των δεδομένων και στη συνέχεια της επεξεργασίας των πληροφοριών που είναι έτοιμα για υπολογισμό.

Είτε υποστηρίζεται την επιχείρηση στη λήψη των σωστών αποφάσεων σχετικά με την επιλογή υλικών ή πραγματοποιείτε τακτικά διασταυρώσεις υλικών δεδομένων ως καθημερινή εργασία, η Total Materia σας παρέχει σημαντική βοήθεια.

Με μια όλα σε ένα προσέγγιση η Total Materia παρέχει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, κατά την αναζήτηση κρίσιμων δεδομένων για το σχεδιασμό και τη συντήρηση, αποτελώντας ένα ακριβές και αποτελεσματικό εργαλείο σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αρχική σχεδίαση μέχρι την επιθεώρηση και συντήρηση.

Άμεση σύγκριση των ιστορικών και σύγχρονων υλικών μπορεί να γίνει από τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μέχρι και σε δεδομένα υλικών άνω των 50 ετών, ανάλογα την ανάγκη, η Total Materia μπορεί να βοηθήσει.

Αδειοδότηση

Για εκείνους που προτιμούν την εργασία χωρίς σύνδεση, η έκδοση με CD (1790 €) είναι η καλύτερη λύση. Δεν λήγει ποτέ. Κοστίζει λιγότερο από 0,007 € ανά προσδιορισμό υλικού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να συνδεθεί on-line.

Στην έκδοση Web, με τιμή συνδρομής 640 € ανά έτος, το κόστος είναι μικρότερο από 0,003 € δολάρια ανά ονομασία και ενημερώνεται κάθε μήνα με νέα υλικά και νέες ιδιότητες.

Πολλοί πελάτες που θέλουν την αξία και την ευκολία της έκδοσης με CD και της Web έκδοσης για 1910 € - με αποταμίευση 330 € – που παρέχει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, online και offline.

Ανάλογα με τον αριθμό των μηχανικών, τις τοποθεσίες και τα τμήματα της επιχείρησης που απαιτείται να έχουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων θα καθορίστει το σωστό πακέτο για σας. Σας προσφέρουμε λύσεις ενός χρήστη, μικρών ομάδων σε μια τοποθεσία, περισσότερες ομάδες τοποθετημένες σε μια σειρά από γεωγραφικές τοποθεσίες, όπως και επίσης τις απεριόριστες εταιρικές επιλογές.

Η βάση δεδομένων Total Metals αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και επομένως θα έχετε αυτόματα πρόσβαση σε πάνω από 350.000 κράματα και τα δεδομένα τους. Ανάλογα με τις τεχνικές σας δραστηρίοτητες υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία που μπορούν να προστεθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Από τους μηχανικούς CAE, ειδικούς υλικών, μηχανικούς που ενδιαφέρονται για μη-μέταλλα, υποστήριξη για την επιθεώρηση και δραστηριότητες ανάλυσης, η Total Materia έχει ό, τι χρειάζεστε.

Δείτε τη σελίδα Περιεχόμενα για περισσότερες πληροφορίες.

Αξιοπιστία

Πρώτον, όλα τα δομοστοιχεία της Total Materia έχουν ερευνηθεί και αναπτυχθεί από ειδικούς στη μεταλλουργία και άλλους ειδικούς με στόχο τη κατασκευή μιας αξιόπιστης, ασφαλής και εύκολης-στη-χρήση βάσης δεδομένων. Ο πυρήνας της ομάδας ανάπτυξης μας περιλαμβάνει τέσσερις PhD και δεκαέξι μηχανικούς

Επιπλέον, έχουμε λάβει πιστοποίηση από πολλές κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων UKAS, RONET και TÜV Cert. Η Total Materia είναι σύμφωνη με τις ISO 9001: 2008 και ISO 27001: 2005 προδιαγραφές πιστοποίησης για την ποιότητα, ανάπτυξη και εξυπηρέτηση πελατών στην εταιρεία μας. Είμαστε οι πρώτοι σ’αυτό το εξειδικευμένο πεδίο που έχουν επιτύχει αυτό το επίπεδο πιστοποίησης.

Τέλος, έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία για να βεβαιωθείτε ότι η βάση δεδομένων είναι πάντα προσβάσιμη, με ολοκληρωμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (συμπεριλαμβανομένης της offsite) και εφεδρικά τροφοδοτικά αδιάλειπτης παροχής.

Απολύτως. Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας επεξεργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με άθραυστο SSL 3.0 με υψηλή, 128-bit κρυπτογράφηση και 1024 bit ανταλλαγή.

Από τεχνικής πλευράς, περιλαμβάνονται επίσης μέτρα για την ασφάλεια και αξιοπιστία:

  • αυξημένη παρακολούθηση της κίνησης δικτύου
  • ανάλυση δεδομένων για την κυκλοφορία στο δικτύου ώστε να βελτιώσετε τις επιδόσεις της υπηρεσίας της Total Material
  • για τις συναλλαγές δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας συχνά ώστε να αυξηθεί η ταχύτητα της ανάκαμψης, αν συμβεί οποιοδήποτε φυσική ή άλλη καταστροφή
  • τα αντίγραφα αποθηκεύονται σε διαφορετική τοποθεσία από τον χώρο παραγωγής
  • οι υπηρεσίες φιλοξενούνται σε ένα κορυφαίας ποιότητας internet service provider υποδοχής με μια ασταμάτητη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μια εφεδρική γεννήτρια διπλής ισχύος, εφεδρικούς επεξεργαστές και εφεδρική πρόσβαση στο internet.

Όχι, δεν θα πουλήσουμε ή προσφέρουμε με άλλο τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε άλλες εταιρείες.

Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων. Τα στοιχεία σας είναι απολύτως εμπιστευτικά, και η πολιτική απορρήτου μας συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή οδηγία περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ 95/46 και την οδηγία για την ιδιωτική ζωή και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες 2002/58/EC. Τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων τηρούνται υψηλά και σχολαστικά.

Υποστήριξη

Οι ειδικοί μας στην υποστήριξη πελατών, μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις λεπτομέρειες σύνδεσης σας. Σας παρακαλούμε να στείλτε ένα email στο custservice@keytometals.com και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η βαση δεδομένων Total Material είναι μια εταιρεία που διευθύνεται από μηχανικούς, για μηχανικούς και έτσι το επίπεδο των τεχνικών γνώσεων που αφορούν σε υλικές ιδιότητες είναι εξαιρετικά υψηλό. Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόβλημα να βρείτε ό, τι σας χρειάζεστε, απλά στείλτε μας ένα email στο techsupport@keytometals.com και θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία και την εκτεταμένη βιβλιοθήκη πόρων μας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε για πρώτη φορά ή θέλετε να προσθέσετε ορισμένες πρόσθετες θεματικές ενότητες στο πακέτο σας ή να συζητήσουμε τις επιλογές ανανέωσης σας μπορείτε απλά να στείλετε ένα email στο custservice@keytometals.com ή τηλεφωνήστε μας στο + 41 44 586 59 49 και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Για υποστήριξη στην γλώσσα σας μπορείτε επίσης να δείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας για περιφερειακούς εκπρόσωπους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.