Generelt

Total Materia er et markedsledende firma inden for oplysende databaser af materialeegenskabs data.

Vores kernemodul indeholder over 350,000 metallegeringer med et yderligere udvalg af unikke moduler perfekt designet til at opfylde dine ingeniørmæssige behov.

Det er nemt at afprøve Total Materia og det er endda gratis! Klik på Gratis Prøveversion linket for at give det en chance i dag. En af vores netværkspartnere kan endda kontakte dig for at se til at du fandt alt, hvad du ønskede.

Det er rigtigt, at du kan få nogle af de oplysninger Total Materia indeholder, men at gennemgå kataloger tager timer, og de oplysninger, du finder er muligvis forældet, ufuldstændige eller værre endnu forkerte.

Som du kan eller vil se fra at arbejde med Total Materia, kan du finde oplysninger på få sekunder, ved søgning af materialer, standarder, egenskaber eller flere andre avancerede søgnings metoder. Disse oplysninger indeholder internationale ækvivalenter; du kan søge i hele verden, ikke bare et par kilder.

Total Materia har udført søgnings arbejdet for dig og har struktureret dataene for at gøre din søgning hurtig og let. Vi har sikret pålidelighed ved kun at have omhyggeligt, flergangs verificerede oplysninger, og vi medtager data som udmattelse og egenskaber ved høje temperaturer, der er vanskeligt-- eller umuligt - at finde andre steder.

God pointe! Standarder er god og omfattende informationskilder, så længe du kun holder dig til stål materialer i dit land! Problemerne opstår, når du er nød til at beskæftige dig med udenlandske materialer, for da er nationale standarder kun til lidt hjælp.

Derudover ændrer standarder sig, og det er derfor ret nemt at hente og bruge forældede oplysninger. Når vi så oveni overveje at prisen for en enkelt standard kan variere fra $30 og op til mere end $500 kan Total Materia give en enestående værdi med hensyn til både kontingent priser og eliminering af mulige temmelig dyre fejl.

Total Materia omfatter global information fra tusindvis af standarder, der opdateres hver måned og er forbundet via vores internationale krydsreferencetabeller.

Produkt

Total Materia dækker en bred vifte af datasæt, herunder oplysninger, der findes i standarder og en bred vifte af oplysninger fra andre mindre tilgængelige kilder. I Total Metals modulet er der over 20,000,000 datapunkter der dækker sammensætning, mekaniske og fysiske egenskaber, varmebehandlingsdiagrammer, metallografi billeder, egenskaber ved høje temperaturer og meget meget mere. Med oplysninger fra 74 standarder som kan udnyttes gennem vores internationale krydsreferencetabeller og materielle sammenlignings funktionaliteter.

Vores komponent moduler fungerer er en fantastisk tilføjelse til Total Metals modulet og omfatter vores unikke avancerede egenskabsdatasæt, udvidet sortiment, som giver meget sjældne data der dækker spænding tøjning, udmattelse, formegenskaber, brudmekanik og krybnings data for tusindvis af materialer.

PolyPLUS indeholder et bibliotek med proprietære og standardiserede oplysninger for polymere, kompositter og keramer og vores SmartComp modul gør det let og ligetil at identificerer ukendt materialer ved hjælp af Total Metals modulet der matcher materialer baseret på en indtastet kemiske sammensætning fået fra et spektrometer eller andre analytiske enheder.

Eller sagt på en anden måde, som verdens mest omfattende materiale database, skulle Total Materia have alt du har brug for!

Extended Range giver forsøgsdata dedikeret til at støtte FEA og CAE simuleringer i designprocessen herunder spænding-tøjnings kurver for forskellige grader af lav og høj belastning, lav og høj udmattelse cykler, formegenskaber data og meget mere til tusindvis af materialer.

Extended Range kan derfor tilbyde massive tidsbesparelser i arbejdet med at erhverve afgørende materialeegenskabsdata, som kan være afgørende for opgaver som avanceret lineær og ulineær FEA og CAE beregninger, sammensætnings opslag, materiale sammenligning og til at oprette materielle styklister uden behov for det enorme tidsforbrug i at skaffe data og derefter gøre oplysningerne klar til beregning.

Uanset om du er med til at træffe de kritiske beslutninger om materialevalg eller gennemfører regelmæssige krydsreference øvelser som en del af dit daglige arbejde, kan Total Materia være en stor hjælp.

Med en, én destinations tilgang kan enorme mængder tid spares i arbejde med at finde kritisk materialedata for design og vedligeholdelse. Total Materia hjælper samtidig med at øge præcisionen og effektiviteten af hele processen, fra indledende design til inspektion og vedligeholdelse.

Øjeblikkelig sammenligning af historiske og nuværende materialer kan foretages fra de seneste oplysninger om data for materialer, der er over 50 år gamle, så uanset behovet kan Total Materia hjælpe.

Licenser

I Web udgaven med en abonnementspris af 690 €/ år, er prisen mindre end 0,003 € per betegnelse og det opdateres hver måned med nye materialer og egenskaber.

Afhængigt af antallet af ingeniører, lokationer og afdelinger som kræver adgang til databasen er det muligt bestemme den korrekte pakke for dig. Fra enkelt bruger licenser til mindre team på én placering, eller flere teams på tværs af en række geografiske steder, og hele vejen op til ubegrænsede virksomheds indstillinger.

Vores Total Metals database er en forudsætning og derfor har du automatisk adgang til over 350,000 legeringer og deres data. Til at komplimentere dit tekniske aktiviteter, er der derefter en række yderligere komponenter, som kan tilføjes afhængigt af dine behov. Fra CAE-teknikere, materielle specialister, ingeniører med interesse for ikke-metalliske materialer, til kontrol og analyse aktiviteter, så har Total Materia lige hvad du har brug for.

See our Se vores hvad findes her Side for mere information.

Pålidelighed

For det første, har alle Total Materia moduler været undersøgt og udviklet af eksperter inden for metallurgi og eksperter i at lave pålidelige, sikre og nemt at bruge databaser. Vores centrale udviklingsteam omfatter fire ph.d.'er og seksten ingeniører.

Derudover er vi blevet bekræftet af flere internationale top organisationer, herunder UKAS, RONET og TÜV Cert. Samlede Materia er kompatibel med ISO 9001: 2008 og ISO 27001:2005 standarder som certificerer vores selskabs kvalitet, udvikling og kundeservice. Vi er de først i dette specialiserede feltet til at nå dette niveau af certificering.

Endelig har vi investeret i teknologi for at sikre databasen altid er tilgængelig, med omfattende backup (herunder offsite) og redudante uafbrydelig strømforsyninger.

Absolut. Alle dine følsomme oplysninger er behandlet i et sikkert miljø, hvor der er brugt en ubrydelig SSL 3.0 med høj, 128-bit kryptering og 1024 bit exchange.

På den tekniske side omfatter foranstaltninger for sikkerhed og pålidelighed også:

  • øget overvågning af netværkstrafik
  • analyser af netværkstrafik data for at øge effektiviteten af Total Materia's data service
  • transaktioner er sikkerhedskopieret ofte for at øge hastigheden af genopretninger, hvis fysisk eller anden form for katastrofe skulle ske
  • back-ups er fysisk opbevares et andet sted end produktionsstedet
  • tjenesterne er opbevaret på en top kvalitets server ved en internet udbyder med en uafbrydelig strømforsyning, en dobbelt backup strømgenerator, redundante processorer og redundant adgang til internettet.

Nej, vi vil ikke sælge eller på andre måder give dine kontaktoplysninger til andre selskaber.

Vi er fuldt ud forpligtet til at beskytte dit privatliv. Dine oplysninger er helt fortrolige, og vores fortrolighedspolitik er i overensstemmelse med direktivet og EU Data Protection direktiv 95/46 om beskyttelse af privatlivets fred og elektronisk kommunikation 2002/58/EF. Europæiske standarder for databeskyttelse er høje og omhyggeligt håndhævet.

Kundeservice

Vores kundesupport specialister kan hjælpe dig med at hente dine login detaljer, så send venligst en email til custservice@keytometals.com, så vil vi svare så hurtigt som muligt.

Key to Metals er en virksomhed, der drives af ingeniører, for ingeniører så vores niveau af teknisk viden om materialeegenskaber er ekstremt høj. Hvis du har nogen som helst problemer med finde hvad du har brug for, behøver du bare at sende en email til techsupport@keytometals.com også vil vi bruge vores ekspertise og ekspansive ressource bibliotek til at finde de svar du har brug for.

Uanset om du vil abonnere for første gang, vil tilføje flere moduler til din pakke eller bare diskuterer dine fornyelses muligheder kan du altid sende os en mail på custservice@keytometals.com eller ringe til os på +41 44 586 49 59 også vil vi prøve at hjælpe med det samme. For support på dit lokale sprog kan du også tage et kig på kontakt os siden for din regionale repræsentant og deres kontaktoplysninger.