A Total Metals webes változatának TÖBBFELHASZN licence a legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldás kisebb és nagyobb csoportok, irodák és vállalatok számára.

TÖBBFELHASZN licencek: Hálózati és nagyvállalati változatok

Ossza meg kollégáival a Total Materia adatbázis nyújtotta információkat és előnyöket szerver-alapú hozzáféréssel. A belső hálózaton keresztül Ön és munkatársai igény szerint bármikor hozzáférhetnek az adatbázishoz.

extended range

A TÖBBFELHASZN megoldások korábban soha nem tapasztalt flexibilitást nyújtanak. Válassza az Önnek legmegfelelőbb licencelési módot:

Hálózati: Szerver alapú licenc, amely mérnökökből álló kis csapatokat lát el több helyről nagyobb csoportokba. Jelszómentes kényelmet és megosztott hozzáférést biztosít a középméretű és nagyobb szervezetek számára.

Vállalati: Szerver alapú licenc, korlátlan számú felhasználóval és korlátlan számú kiszolgálóval. Tökéletes ár / teljesítmény arány a nagyvállalatok és a központosított erőforrásközpontok számára.

A megnevezett felhasználók számának és a fizikai helyek számának kombinációján alapul az alábbiakban talál egy útmutatót a megfelelő megoldásért:

Opciók

Licencek

Telephelyek

TÖBBFELHASZN opció jellege

Hálózat S

10

3

Legfeljebb 10 megnevezett felhasználó, egy csapat számára tervezve egy vagy három helyszínen.
Hálózat M

25

4

Legfeljebb 25 névvel rendelkező felhasználó, amelyet egy kis csapat számára terveztek, maximum négy helyen.
Hálózat L

50

6

Legfeljebb 50 megneveyett felhasználó, több csapat számára tervezve, legfeljebb hat helyen
Corporate

Korlátlan

Korlátlan

Globálisan, korlátlan számú felhasználó számára a hozzáférés és korlátlan számú helyszínen.

A TÖBBFELHASZN megoldások előnyei

Kulcsrakész megoldás, karbantartás nélkül: Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére, letöltésére és karbantartására sem a szerveren, sem a kliensgépeken.

Mindig naprakész: Felhasználói mindig a legújabb és legfrissebb adatbázissal dolgozhatnak.

Gyors és könnyű hozzáférés az adatbázishoz és annak tartalmához: A felhasználóknak nem kell felhasználónevekkel és jelszókkal bajlódniuk.

Kivételesen gazdaságos: Ez a legköltséghatékonyabb megoldás, ha több személynek kell hozzáférést biztosítani az adatbázishoz. Egyszerre többen használhatják a programot, bármikor, amikor szükségük van rá.

Árak

A többfelhasználós árképzés azon felhasználók és helyek számán alapul, amelyek hozzáférést biztosítanak a Total Materia számára, és költséghatékony megoldást kínálnak.

Kérjük, a megfelelő csomag kiválasztása érdekében tekintse át az alábbi árlistát.