Total Materian monikäyttäjä-weblisensointi on kätevin ja kannattavin ratkaisu pienille ja suurille ryhmille, toimistoille ja yrityksille.

Monikäyttäjälisensointi: Verkko- ja yritysversiot

Levitä Total Materia -tietokantojen tiedollista voimaa ja osaamista Intranetiinne yhdistetyn käytön kautta. Te ja kaikki kolleganne pääsette tietokantaan tarvittaessa milloin vain suoraan Intranetistänne.

extended range

Monikäyttäjäratkaisut tarjoavat ennenkuulumatonta joustavuutta. Valitkaa lisensointimalli, joka sopii tarpeisiinne parhaiten:

Verkko:Server-based license, serving small teams of engineers up to larger groups from multiple locations. Provides password free convenience and distributed access for mid-sized and larger organizations.

Yritys: Server-based license, with unlimited number of users and unlimited number of servers. Perfect price/performance ratio for large companies and centralized resource centers.

Based on a combination of the number of named users and number of physical locations see below for a guide on the right solution for you:

Vaihtoehdot

Lisenssit

Sijainnit

Monikäyttäjälisenssin kuvaus

Network S

10

3

Up to 10 named users, designed for a small team in one location or spread across 3 locations.
Network M

25

4

Up to 25 named users, designed for a small team spread across a maximum of 4 locations.
Network L

50

6

Up to 50 named users, designed for several teams spread across a maximum of 6 locations.
Corporate

Unlimited

Unlimited

Global access for an unlimited number of users across an unlimited amount of locations .

Monikäyttäjäratkaisujen hyödyt

Toimitusvalmis ja huoltovapaa ratkaisu: Ei tarvetta asentaa, ladata tai ylläpitää ohjelmistoja serverillänne ja tietokoneillanne.

AAina ajan tasalla: Käyttäjänne työskentelevät aina viimeisimmällä ja ajan tasalla olevalla tietokantamme versiolla.

Nopea ja helppo pääsy tietokantaan ja sisältöön:Käyttäjien ei tarvitse vaivata itseään kirjautumisilla ja salasanoilla.

Harvinaislaatuinen taloudellisuus: Tämä on taloudellisesti kannattavin ratkaisu, mikäli teillä on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tietoa materiaalien ominaisuuksia. Useilla henkilöillä on pääsy tietokantaan aina tarvittaessa.

Hinnoittelu

Multi-user pricing is based on the number of named users and locations which require access to Total Materia with a cost effective solution for all eventualities.

Saadaksenne lisäohjeita tuotteen valintaan, olkaa hyvä ja katsokaa kattava monikäyttäjälisenssien hinnoittelulistamme.