Η πολλών χρηστών web άδεια της Total Materia είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για ομάδες μικρές και μεγάλες, γραφεία και επιχειρήσεις.

Παραχώρησης αδειών χρήσης πολλαπλών χρηστών: Δίκτυα και Εταιρική Έκδοση

Διανείμετε την ενημερωτική δύναμη και γνώση της Total Materia με πρόσβαση ενσωματωμένη στο intranet σας. Εσείς και όλοι οι συνάδελφοί σας έχετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων σε μια "όπως απαιτείται" βάση οποτεδήποτε, απευθείας μέσα από το εταιρικό σας δίκτυο.

extended range

Οι λύσεις πολλαπλών χρηστών παρέχουν απαράμιλλη ευελιξία. Επιλέξτε την επιλογή έκδοσης αδειών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Δίκτυο: Άδεια βασισμένη σε διακομιστές, εξυπηρετεί μικρές ομάδες μηχανικών αλλά επίσης και περισσότερες ομάδες από πολλές τοποθεσίες. Παρέχει την άνεση πρόσβασης χωρίς κωδικό και διανεμημένη πρόσβαση για μεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Εταιρική: Άδεια βασισμένη σε διακομιστές, με απεριόριστο αριθμό χρηστών και απεριόριστο αριθμό διακομιστών. Τέλειος λόγος τιμής / απόδοσης για μεγάλες εταιρείες με κεντρικά κέντρα πόρων.

Με βάση έναν συνδυασμό του αριθμού των ονομαστικών χρηστών και του αριθμού των φυσικών τοποθεσιών, δείτε παρακάτω για έναν οδηγό για τη σωστή λύση για εσάς:

Επιλογές

Άδειες χρήσης

Τοποθεσίες

Περιγραφή δυνατοτήτων πολλών χρηστών

Δικτυο S

10

3

Έως και 10 χρήστες, έχει σχεδιαστεί για μια μικρή ομάδα σε μία τοποθεσία ή μπορεί και να διανεμηθεί σε 3 τοποθεσίες.
Δικτυο M

25

4

Έως 25 ονομασμένοι χρήστες, έχει σχεδιαστεί για μια μικρή ομάδα που κατανέμεται σε 4 τοποθεσίες κατ 'ανώτατο όριο.
Δικτυο L

50

6

Έως και 50 ονομασμένοι χρήστες, σχεδιασμένο για διάφορες ομάδες που διανέμονται σε 6 τοποθεσίες κατ 'ανώτατο όριο.
Εταιρικη

Απεριόριστη

Απεριόριστη

Παγκόσμια πρόσβαση για απεριόριστο αριθμό χρηστών σε απεριόριστο αριθμό τοποθεσιών.

Οφέλη από την λύσεις πολλαπλών χρηστών

Λύση κλειδί, χωρίς συντήρηση: Δεν χρειάζεται η εγκατάσταση, η λήψη, και η διατήρηση κάποιου λογισμικού στους υπολογιστές σας και στο διακομιστή σας.

Πάντα ενημερωμένοι: Οι χρήστες σας θα εργάζονται πάντα με την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη έκδοση της βάσης δεδομένων

Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο τη βάση δεδομένων:  Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με συνδέσεις και κωδικούς πρόσβασης.

Εξαιρετική οικονομία: Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση, αν έχετε πολλά άτομα που χρειάζονται πρόσβαση στις πληροφορίες υλικές ιδιοτήτων. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες της βάσης δεδομένων, όποτε τις χρειάζονται.

ΤΙΜΟΛOΓΗΣΗ

Η τιμολόγηση πολλαπλών χρηστών βασίζεται στον αριθμό των χρηστών που ονομάζονται και των τοποθεσιών που απαιτούν πρόσβαση στη Total Materia με μια οικονομικά αποδοτική λύση για όλα τα ενδεχόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή προϊόντων και τις κατευθυντήριες γραμμές, δείτε τη λίστα τιμών πολλών χρηστών.