Als 's werelds grootste databank voor metalen, Total Metals is traditioneel de eerste keus voor bedrijven groot en klein, van de productie, de verwerking tot en met het werken met metaal als kern van hun bedrijf.

Van het ontcijferen van onbekende buitenlandse benamingen, het verkrijgen van gedetailleerde eigenschappen voor proces-en productcontrole, kruisverwijzingen en vergelijking van internationale materialen en aanvullende informatie over de warmtebehandeling en bewerkbaarheid, helpt Total Metals honderden bedrijven wereldwijd in de metaalsector in het bereiken van betere resultaten. Bovendien is de SmartComp module voor identificatie van onbekende materialen en Tracker voor het monitoren van veranderingen in de internationale normen en helpen bij kwaliteitscontrole en inspectie-activiteiten en bij het ​​besturen van verdere zaken best practices.

Nu iedereen meer probeert te doen met minder is Total Materia een onmisbare bron voor wereldwijd metaalonderzoek geworden bij het geven van bewerkingsaanbevelingen aan onze klanten. Naast de standaard tools was ook het Total Materia ondersteuningsteam een enorme hulp wanneer we begeleiding nodig hadden.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

De Voordelen

Nieuwe marktkansen door beter inzicht in internationale materialen en verwijzingen; verminderen van miscommunicatie met leveranciers, klanten en intern, het vermijden van dure fouten in de processen en de levering van producten.