A tény, hogy napjainkban ennyire dinamikusan fejlődik a kutatás és az oktatás területe, új kihívásokat állít a kutatók, oktatók és diákok elé. Most, amikor a globálisan rendelkezésre álló műszaki információ mennyisége minden 18 hónapban megduplázódik, nem lehet túlbecsülni az átfogó, több dimenzió mentén kereshető és könnyen elérhető adatbázisok jelentőségét.

A világban rendelkezésre álló mechanikai és fizikai anyagtulajdonságok egyedülálló gyűjteménye - amely magában foglal olyan speciális adatokat is, mint a feszültség-alakváltozási görbék, fáradási adatok stb. - megkönnyíti a kutatást és oktatást az anyagtudományok, a FEA és CAE szimulációk, a fordított mérnöki tevékenység, a spektrometria és a gépészmérnöki munka terén. Az ezernél is több online újságcikk, amelyekre csak a Wikipediában sok százszor hivatkoznak, nagyszerű kiindulópontot jelentenek, hogy gyorsan és egyszerűen bepillantást nyerhessünk az anyagokat és anyagtulajdonságaikat érintő új területekbe és témakörökbe.

A SENAI rendkívül elégedett a szolgáltatással, amelyet a Total Materia csapata nyújt.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil

Előnyök

Platformot és módszereket nyújt a 21. század kutatási és oktatási feladataihoz; 26 nyelven elérhető, így segíti a nemzetközi együttműködést és kutatásokat; kulcsrakész megoldás, nem igényel telepítést és karbantartást