Az Enviro a kiegeszítő adat modul ami a korróziós adatokat, besugárzásra, időjárásállóságra és anyag öregedésre vonatkozó információkat tartalmazza, fémes és nemfémes anyagokhoz.

Az Enviro az alap adatbázisokkal, a Total Metals-szal és a PolyPLUS-szal, segíti az anyag alkalmazással kapcsolatos döntéseket annak köszönhetően hogy megértést nyújt anyag viselkedéshez különböző hatások alatt.

A probléma
  • Kockázatok és potenciális katasztrofális hibák felfedezése
  • A külső hatásoknak kitett termék élettartamának előrejelzése
  • A termék hasznos élettartamnak minőségi és teljesítménybeli növelése
  • Az innováció támogatása a teljes és alapos anyagválasztási döntések támogatásával

A megoldás: Total Materia - Enviro

Az Enviro négy adatkészletre összpontosít, amelyek még szélesebb és mélyebb betekintés nyújtanak a Total Materia integrált platformján már található információkhoz. Az Enviro a kulcsfontosságú információ forrás a korrózió, az időjárásállóság, a besugárzás és a különböző öregedési hatásokra vonatkozóan. Ez mind a minőséges és a hosszú élettartamú termékek tervezését, gyártását és értékesítését segít.

tracker
solution img
ANYAGOK EZREINEK KORRÓZIÓS ADATAI

Találja meg anyagok korróziósebességét és korrózióval szembeni ellenállását különféle közegekben és hőmérsékleti feltételek esetén. A korróziós adatok a közegre, a hőmérsékletre, a kitettség időtartamára és a korrózió típusára vonatkozóan a mechanikai és fizikai tulajdonságokkal együtt könnyedén áttekinthetőek, így egységes platformot biztosítanak az anyagkiválasztásnál.

solution img
IDŐJÁRÁSÁLLÓSÁGRA ÉS KÖRNYEZETI HATÁSOKRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓ

Általában a polimerekhez kapcsolódó időjárásállósági adatok amelyek fontos információkat tartalmaznak a napenergia, a nedvesség, a hő, a szennyező anyagok, a sós víz és mikrobiális bontásra vonatkozóan. Segít megoldani a legfontosabb anyag integritás problémákat, a kémiai folyamatok változásának elkerülését és az anyag tulajdonságok gyengülés elkerülés mellett az esztétikai problémákat is, például a színezést.

solution img
AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI ÉS KAPCSOLODÓ ADATOK

Az öregedésre (időre) vonatkozó információk egy vagy több tényező kombinációjával, amelyek az anyag integritás általános romlásához vezetnek így komoly hatással lehetnek az anyagok hosszú távú alkalmazására. Tartalmazza a további tényezőket a különböző termikus, kémiai és időjárási hatások alatt.

solution img
AZ IRRADIÁCÓ HATÁSA AZ ANYAG VISELKEDÉSRE

A nukleáris ipar kulcsadatbázisa. A besugárzási adatok egyértelmű kapcsolatot biztosítanak az expozíciós idő, a sugárzás dózis és az anyag tulajdonságokra gyakorolt ​​hatások között. A besugárzás potenciális katasztrófát és meghibásodásokat okozhat az exponált anyagokon, duzzadást, kúszást és általános károsodásokat is.

Előnyök

A kockázatok csökkentése és biztonság növelése; A termék élettartama során felmerülő anyaghiba nagyobb mértékű megelőzése; A kulcsfontosságú tervezési és anyagválasztási döntések megismerése