Το eXporter είναι το πρόσθετο δομοστοιχείο που κατά κύριο λόγο βοηθά να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της πηγής των δεδομένων και του λογισμικού ψηφιακής σχεδίασης (CAE). Αν θέλετε να εξάγετε δεδομένα από την Total Materia απευθείας σε CAE λογισμικό ή απλά εξαγωγή σε excel ή .xml, το eXporter παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Σε 3 απλά βήματα παρέχει εξαγωγή σε πολλαπλές μορφές σε μερικά δευτερόλεπτα.

Οι προκλήσεις
  • Εύρεση προηγμένων δεδομένων ιδιοτήτων για γραμμικούς και μη-γραμμικούς CAE υπολογισμούς σε μια έτοιμη για επίλυση μορφή.
  • Εισαγωγή δεδομένων από την πηγή στο λογισμικό CAE χωρίς την ανάγκη για επιπλέον επεξεργασία, αντιγραφή, επικόλληση και επαναπληκτρολόγηση
  • Απόκτηση αξιόπιστης εισαγωγής ιδιοτήτων των υλικών αποφεύγοντας επικίνδυνα και δαπανηρά σφάλματα.
  • Διενέργεια πολλαπλών και επαναλαμβανόμενων σχεδιαστικών εργασιών με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο

Η ΛΥΣΗ Total Materia - eXporter

Το δομοστοιχείο eXporter της Total Materia συνεργάζεται άψογα με τα δομοστοιχεία δεδομένων Total Metals και Extended Range, επιτρέποντας την εξαγωγή των ιδιοτήτων, σε μορφή ειδικά ανεπτυγμένη για του κορυφαίους CAE λύτες.

eXporter

Παρακαλώ σημειώσετε: Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εξαγωγών, είναι οι 100 εξαγωγές ανά άδεια και χρονική περίοδό της συνδρομής. Όλες οι προηγούμενες εξαγωγές είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά απεριόριστες φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής.

solution img
ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΗΓΗ

Η Total Materia παρέχει την παγκοσμίως μεγαλύτερη πηγή υλικών ιδιοτήτων και τώρα υπάρχει η δυνατότητα να επιλεχθούν δεδομένα για πάνω από 450,000 υλικά και 20,000,000 εγγραφές ιδιοτήτων, έτοιμα για εξαγωγή και για χρήση στο επόμενο βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού.

solution img
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ CAE ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το eXporter μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή κρίσιμων δεδομένων υλικών για προχωρημένους υπολογισμούς, όπως μηχανικές και φυσικές ιδιότητες, καθώς και παραμορφώσεις και κυκλικές ιδιότητες, σε μεγάλο αριθμό συμβατών CAE μορφών. Από το σύνθετο xml., μέχρι το απλό xls. το eXporter κάνει τη μεταφορά δεδομένων από τη πηγή στο λογισμικό μια γρήγορη και εύκολη υπόθεση.

solution img
ΟΜΑΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ TOTAL MATERIA

Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του eXporter, ολόκληρου του σύνολου δεδομένων της Total Metals και του Extended Range για τη χρήση και τη εύρεση των ιδιοτήτων που ενδιαφέρουν. Με πλήρη πρόσβαση στους μεγαλύτερους διεθνείς πίνακες παραπομπής και τις λειτουργίες σύγκρισης, το πλήρες δυναμικό της Total Materia μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να εξασφαλιστεί πως η επιλογή των δεδομένων για εξαγωγή υποστηρίζεται από ενημερωμένες και ανιχνεύσιμες αποφάσεις.

Βασικά οφέλη

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, απαλλάσσοντας σας από την κουραστική πληκτρολόγηση. Υψηλή ακρίβεια μέσω της εξάλειψης των σφαλμάτων επεξεργασίας δεδομένων. Εξορθολογισμός και συστηματοποίηση ροής εργασίας κατά την απόκτηση δεδομένων.