Total Metals este de cea mai mare bază de date pentru proprietăţi ale materialelor metalice si stă la baza produselor oferite de Total Materia, servind ca introducere intr-o colecţie de neegalat de seturi de date si module ce servesc comunitatea ingineriei globale.

Axaţi pe furnizarea de date standard in ce priveşte proprietăţile metalelor, Total Metals asigură o bază record de 15,000,000 de proprietăţi pentru mai mult de 350,000 materiale din 74 ţări/ standarde.

Provocăriile
  • Găsirea equivalenţilor pentru materiale străine si compararea alternativelor
  • Căutarea de materiale în întreaga lume în funcţie de compoziţia chimică sau proprietăţile mecanice
  • Descifrarea specificaţiilor materialelor şi găsirea gradului corect pentru o aplicaţie specifică
  • Găsirea de date legate de proprietăţi mecanice si fizice pentru varii condiţii şi temperaturi
  • Urmărirea ritmurilor de schimbare intotdeauna crescânde, la standarde naţionale şi internaţionale

Soluţia: Total Materia - Total Metals

Modulul Total Metals vă furnizează soluţia cea mai bună pentru proprietăţile metalelor, referinţe incrucişate si cunostiinte prin integrarea informaţiei din 74 Standard Development Organizations (SDO) şi sute de producători si alte surse in cea mai cuprinzatoare bază de date din lume, dotată cu un motor de cautare super rapid.
core
solution img
CEA MAI MARE ŞI MAI DE TOT BAZĂ DE DATE

De la compoziţii chimice, tabele de referinte incrucişate, proprietăţi mecanice şi fizice, temperaturi înalte sau subzero, până la informaţii extra, cum ar fi diagrame ale tratamentului termic, metalografie si maşinabilitate. Total Metals iti furnizează cea mai de înaltă calitate şi de incredere bază de date din industrie.

solution img
CELE MAI RAPIDE ŞI MAI PUTERNICE REFERINŢE ÎNCRUCIŞATE

Cele mai clare tabele de referinţe încrucişate cu mai mult de 15,000,000 de înregistrări pentru materiale echivalente din întreaga lume sunt sistematizate folosind o clasificare a proprietăţilor prin similaritate. În plus, algoritmul patentat SmartCross2 face posibilă identificarea echivalenţilor necunoscuţi, folosind similaritatea compoziţiei si proprietăţile mecanice ale combinaţiilor lor.

solution img
DEZVOLTARE DE NEEGALAT & SERVICIUL CU CLIENŢII

Materialele Total Metals si informaţiile legate de proprietăţi sunt actualizate in fiecare lună, păstrându-te la curent cu cele mai noi dezvoltări ale standardelor precum şi cu noi seturi de date, noi algoritmi unici şi noi elemente ale programului. Toate aspectele Total Materia sunt complet susţinute de o echipă dedicată de specilişti cu mai mult de 300 de ani de experienţă industrială combinată care asigură consultanţă technică GRATUITĂ pentru toti cei înscrişi pe site!

Beneficiile

Economie de timp incredibilă; acurateţe sporită şi încredere; platformă comună pentru rezultate repetabile în întreaga organizație