Total Metals este de departe cea mai mare bază de date cu proprietăţi ale materialelor metalice și constituie nucleul produselor oferite de Total Materia, servind ca punct de pornire pentru o colecţie de neegalat de seturi de date și module ce servesc comunitatea globală de ingineri.

Concentrat pe furnizarea de date standardizate pentru proprietățile materialelor metalice, modulul Total Metals asigură acces la un număr record de 15,000,000 de înregistrări pentru mai mult de 350,000 materiale și 74 țări/standarde.

Provocarea
  • Găsirea echivalenților pentru materiale străine și compararea alternativelor
  • Căutarea de materiale în întreaga lume în funcţie de compoziţia chimică sau proprietăţile mecanice
  • Descifrarea specificaţiilor materialelor şi găsirea gradului corect pentru o anumită aplicație
  • Găsirea de informații precise și fiabile despre proprietățile mecanice și fizice în funcție de condiții și temperaturi diverse

Soluţia: Total Materia - Total Metals

Cea mai mare resursă pentru proprietățile materialelor metalice disponibilă pentru activități de inginerie de bază sau complexe. Tabele internaționale de referințe încrucișate din 74 de tări ce oferă un ajutor de neegalat pentru identificarea materialelor similare sau a echivalenților. Date pentru materiale standardizate completate de mii de materiale proprietare sau din alte surse pentru a oferi o soluție completă.
core
solution img
CEA MAI VASTĂ ȘI DETALIATĂ BAZĂ DE DATE

De la compoziţii chimice, tabele de referințe încrucișate, proprietăţi mecanice şi fizice la temperaturi înalte sau scăzute, până la informaţii suplimentare, cum ar fi diagrame ale tratamentului termic, metalografie și prelucrabilitate, Total Metals asigură calitatea și încrederea singurei baze de date de acest fel certificate din lume.

solution img
CELE MAI RAPIDE ŞI MAI PUTERNICE REFERINŢE ÎNCRUCIŞATE

Cele mai cuprinzătoare tabele de referinţe încrucişate, cu mai mult de 15,000,000 de înregistrări pentru materiale echivalente din întreaga lume, sunt sistematizate folosind o clasificare specifică a similarității materialelor. În plus, algoritmul patentat SmartCross2 face posibilă identificarea echivalenţilor necunoscuţi, folosind similaritatea cu compoziția chimică, proprietățile mecanice sau cu o combinație între acestea.

solution img
DEZVOLTARE DE NEEGALAT & SERVICIU CLIENȚI

Materialele Total Metals și informaţiile legate de proprietăţi sunt actualizate lunar, cu cele mai noi dezvoltări ale standardelor precum şi cu seturi noi de date, algoritmi unici și funcționalități. Total Materia dispune de o echipa de specialiști cu o experiență cumulată de mai bine de 300 de ani în industrie și care asigură suport tehnic GRATUIT tuturor celor care accesează baza de date!

Beneficiile

Economie de timp incredibilă; acurateţe și încredere sporite; platformă comună pentru rezultate repetabile în cadrul organizaţiei.