Total Metals er den klart største databasen for metalliske materialer, og sitter som en del av kjernen i Total Materia sitt produkttilbud. Den fungerer som en inngangsport for en enestående samling av informasjon og moduler som tjener den internasjonale ingeniørbransjen.

Hovedfokuset til Total Metals er å tilby standard data om materialegenskaper, gjennom 15,000,000 egenskapsposter for over 350,000 materialer fra 74 land/standarder.

Utfordringer




  • Finne ekvivalenter til utenlandske materialer, og sammenligne ulike alternativ side om side
  • Søk etter materialer verden over ved hjelp av kjemisk sammenstning eller mekaniske egenskaper
  • Dechiffrere materialspesifikasjoner for å finne riktig material for et spesifikt bruksområde
  • Finne presis, sporbar og pålitelig mekanisk, fysisk og annen materialdata for ulike tilstander og temperaturer
  • Holder tritt med det stadig økende tempoet til endringer i nasjonale og internasjonale standarder

Løsningen: Total Materia – Total Metals

Total Metals modulen er den ultimate løsningen for metallegenskaper, kryssreferanser og kunnskap med integrering av informasjon fra over 74 Standardutviklende organisasjoner (SDO) og hundrevis av produsenter og andre ressurser i den mest omfattende materialdatabasen i verden, drevet av en superrask søkemotor.
core
solution img
DEN STØRSTE, TOPP-KVALITETSDATABASEN

Total Metals gir deg den beste kvaliteten og påliteligheten fra kjemiske sammensetninger, kryssreferansetabeller, mekaniske- og fysiske egenskaper for både høye, vanlige og lave temperaturer til tilleggsinformasjon som varmebehandlingsdiagram, metallografi og formbarhet, i den eneste sertifiserte databasen i sitt slag.

solution img
DEN RASKESTE OG KRAFTIGSTE KRYSSREFERANSEN

De mest omfattende kryssreferansetabellene, med mer enn 15,000,000 poster for ekvivalente materialer fra hele verden er systematisert gjennom klassifikasjoner som likhet av egenskaper. Gjennom SmartCross2 algoritmen kan man identifisere ukjente materialer og ekvivalenter ved å ta i bruk likhet i komposisjon, mekaniske egenskaper eller en kombinasjon av de to.

solution img
ENESTÅENDE UTVIKLINGS- OG KUNDESERVICE

Total Metals og materialegenskapene blir oppdatert hver eneste måned og sørger for at du alltid har den nyeste informasjonen fra standarder så vell som oppdatert data, nye unike algoritmer og ny programvarefunksjonalitet. Alle delene av Total Materia har et dedikert team med spesialister som tilsammen har over 300 års industrierfaring som gir GRATIS teknisk konsultasjon for alle abonnenter!

Fordelene

Enorme tidsbesparelser; økt nøyaktighet og pålitelighet; felles plattform for repeterende resultat gjennom hele organisasjonen