Intyg

När alla försöker göra mer med mindre resurser har Total Materia blivit en oersättlig resurs för globala sökningar efter metaller då vi ger bearbetningsrekommendationer till våra kunder. Utöver standardverktygen har Total Materia supportteam varit en fantastisk hjälp då vi har behövt ledning.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Sedan vi köpte Total Materia så har det visat sig användbart i nästan alla våra arbeten så här långt och har dessutom visat sig vara långt enklare att använda än den tidigare produkten vi använde. Det här har helt klart varit ett av våra bästa köp på senare tid.

Bytet till Total Materia har definitivt varit ett av de bästa besluten som det rättsmedicinska teamet här vid QinetiQ har gjort på senare tid då det gäller sökmotorer för material.

Bill Taylor
Rättsmedicins ingenjör, QinetiQ London, Storbritannien

Efter att ha använt Total Materia under flera månader och efter att grundligt ha testat dess potential, tackar jag för ett utmärkt arbete och kontinuerliga uppdateringar.

Total Materia har tillåtit oss att lösa alla problem vi tidigare haft då vi letat efter alternativa material ifrån andra länder. Tack vare Total Materia har vi numera riktiga "internationella" specifikationer för att köpa stål i utlandet.

Total Materia fortsätter att vara det enda verktyget som kan användas för detta ändamål.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Nyligen inkluderade vi Total Materia som en del av vårt mjukvaruerbjudande. Total Materia är förväntat att vara verkligt värdefull för alla företag som utför analyser av metaller med våra spektrometrar.

Våra medarbetare i det här projektet uppskattade verkligen att arbeta med ert team. Vi är verkligen nöjda med er snabba leverans efter att våra önskemål och förväntningar blivit uppfyllda.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Jag har besökt er sida idag och jag kan fortfarande inte förstå att en sådan sida kan existera på nätet, med så mycket resurser och information. Som metallurg kan jag bara uttrycka er sida i två ord: "Förbluffande och otrolig".

Tack så mycket för era tjänster... Jag önskar Total Materia allt gott framöver!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Total Materia-databasen fyller helt och hållet mitt företags krav och kan anses vara en utmärkt investering.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italien

Jag betvivlar att någon ens kan komma i närheten av att uppskatta all den tid, energi och efterforskning som ni har lagt på det här systemet, innan man faktiskt har börjat använda det.

Till och med gratisprogrammen Total Materia Demo and CrossRef är omfattande och innehåller mycket värdefull information. Tack återigen och fortsätt med ert goda arbete.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Ert program är verkligen ett värdefullt verktyg och unikt på internet. Jag är oerhört nöjd med resultaten, i synnerhet de omfattande korsreferenstabellerna. Bara den goda support jag har fått var ensam värd priset. Det är en riktigt bra investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Total Materia databasen är ett mycket viktigt verktyg för våra ingenjörer samt vår tekniska verksamhet som helhet.

Jag vill därför tacka er för era tjänst och att ni gör databasen tillgänglig för marknaden.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Vi i SENAI är oerhört nöjda med den tjänst som tillhandahålls av Totala Materia.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil