Preporuke

Sa činjenicom da svi pokušavaju sa manje da dobiju više, Total Materia je postala neprocenjiv izvor u globalnom istraživanju metala, kada je reč o davanju preporuka za mašinsku obradu našim kupcima. Pored standardnih funkcija, tim podrške u Total Materiji je bio od ogromne pomoći kada nam je bila potrebna pomoć.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Od same kupovine, Total Materia se već pokazala kao vrlo korisna u gotovo svim poslovima do sada i pokazalo se da je daleko sveobuhvatniji od svih prethodnih proizvoda koje smo koristili. Definitivno jedna od naših najboljih kupovina u skorije vreme.

Promena na Total Materiju je definitivno bila jedna od najboljih odluka za tim forenzičara ovde u QinetiQ-u u skorije vreme, u pogledu pretraživača materijala.

Bill Taylor
QinetiQ, London, Velika Britanija

Nakon nekoliko meseci upotrebe Total Materije i nakon korišćenja svih njegovih potencijala, zahvaljujemo se na sjajnom poslu i konstantnim ažuriranjima.

Total Materia nam je dozvolila da rešimo na nedvosmislen način sve probleme koje smo imali u vezi sa pretragom alternativnih materijala u stranim državama. Zahvaljujući Total Materiji izdali smo stvarnu "međunarodnu" specifikaciju za nabavku čelika u stranim zemljama.

Total Materia ostaje jedino sredstvo koje ćemo koristiti u ove svrhe.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bolonja, Italija

Nedavno smo uvrstili Total Materiju u našu ponudu softvera. Očekujemo da Total Materia bude veoma korisna za sve kompanije koje vrše analize metala sa našim spektrometrima.

Naši saradnici koji su uključeni u ovaj projekat veoma cene rad sa Vašim timom. Zaista smo zadovoljni sa Vašom isporukom proizvoda na vreme pored uzimanja u obzir naših želja i očekivanja.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lozana, Švajcarska

Danas sam posetio vaš sajt i dalje ne mogu da verujem da takav sajt postoji sa toliko izvora i informacija. Kao metalurg Vaš sajt mogu opisati sa dve reči: „Zadivljujuć i neverovatan“.

Puno Vam hvala na Vašim uslugama... Sve najbolje i puno uspeha želim Total Materiji!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, Indija

Total Materia kompletno ispunjava zahteve moje kompanije i može se smatrati odličnom investicijom.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Breša, Italija

Sumnjam da bi iko ikada mogao da ceni na pravi način vreme, energiju i istraživanja koje ste uložili u ovaj sistem, dok nisu prošli kroz njega i počeli da ga koriste.

Čak i Vaši besplatni programi Total Materia Demo su vrlo sveobuhvatni i pružaju stvarno vredne informacije. Još jednom hvala i molim Vas da nastavite sa Vašim odličnim radom.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Vaš program je zaista koristan i jedinstven alat na tržištu. Potpuno sam zadovoljan rezultatima, posebno sa sveobuhvatnim uporednim tabelama. Podršku koju sam dobio je vredela kao i sama cena. Dobra investicija.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Baza podataka Total Materia predstavlja vrlo važan alat za naše inženjerske i tehničke aktivnosti u celini.

Zato bih voleo da Vam zahvalim na vašoj uslužnosti i zato što ste učinili vašu bazu dostupnom na tržištu.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italija

Mi u Senai-u smo izuzetno zadovoljni uslugom koju pruža Total Materia tim.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil