Referinţe

Cum toţi incearcă să facă mai mult cu mai puțin, Total Materia a devenit o resursă inestimabilă pentru cercetarea glabală a metalelor când vine vorba despre furnizarea recomandărilor de către computer pentru clienţii noştrii. Mai presus de uneltele standard, echipa Total Materia a fost de un real ajutor când am avut nevoie.

Dan Rhodes
Global Technical Services & Information Manager, LENOX, East Longmeadow, USA

De când am achiziţionat Total Materia, s-a dovedit deja foarte folositor pentru aproape toate sarcinile de până acum şi a arat mai multă claritate şi implicit înţelegere decât oricare alt produs utilizat anterior. Aceasta a fost cu siguranţa una dintre cele mai bune achiziţii recente.

Schimbarea la Total Materia a fost cu siguranţă una dintre cele mai bune decizii pe care Echipa Judiciară de aici, de la QinetiQ a făcut-o in ceea ce priveşte motoarele pentru căutări de materiale.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

La trei luni după ce am achiziţionat licenţa şi am accesat baza de date Total Materia şi după ce m-am bucurat de numeroasele posibilităţi, aş vrea să vă mulţumesc pentru munca extraordinară depusă şi pentru actualizările constante pe care le faceţi în baza de date.

Total Materia m-a ajutat să rezolv definitiv problemele pe care le întâmplinam în căutarea materialelor alternative celor italiene în lumea întreagă. Graţie contribuţiei voatre am reuşit însfârşit să definim specificaţiile de aprovizionare ce ne permit să achiziţionăm materiale din ţări diverse ce utilizează standarde diferite de cele italiene.

Total Materia va fi unicul instrument pe care îl vom utiliza să rezolvăm problemele de acest tip.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Am inclus de curând Total Materia in oferta noastră de software.Total Materia se aşteaptă a fi foarte important pentru toate companiile care execută analize asupra metalelor cu ajutorul spectometrelor noastre.

Colaboratorii noştrii implicați in acest proiect au apreciat cu adevărat munca in colaborare cu echipa noastră. Suntem intradevăr satisfăcuți de serviciul Dvs. punctual de trimitere a produsului, in consecinţa dorințelor si aşteptărilor noastre.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Astăzi am intrat pentru prima oară pe site-ul vostru şi nu reuşesc încă să cred că poate exista pe web un produs ca acesta cu atâtea resurse şi informaţii.

Ca metalurgist nu pot sa zic decât: "Incredibil dar adevărat!".

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Baza de date Total Materia îndeplineşte în totalitate nevoile companiei mele şi poate fi considerata o investiţie excelentă.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italy

Mă îndoiesc că cineva ar putea să aprecieze timpul, efortul dedicat şi gradul de dezvoltare pe care le-aţi investit în acest sistem până când nu au început sa îl folosească.

Inclusiv programele voastre demo sunt foarte cuprinzătoare şi oferă informaţii de preţ. Vă mulţumesc încă o dată şi ţineţi-o tot aşa!

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Sunt pe deplin satisfăcut de programul dumneavoastră, în mod special de tabelele de echivalenţă a metalelor. E o investiţie optimă.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Baza de date Total Materia este o unealtă foarte importantă pentru inginerii noştri şi activităţile technice ca un întreg.

Prin urmare as dori să vă mulţumesc pentru serviciile Dvs şi pentru că aţi făcut baza de date disponibile pe piaţă.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Noi in SENAI sunt imens de bucuroşi cu serviciile prestate de echipa Total Materia.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil