Attester

Alle ønsker å utnytte ressurser på en best mulig måte, dette har ført til at Total Materia har blitt en uvurderlig ressurs for global forskning på metaller, og er til stor hjelp når vi gir våre kunder anbefalinger. Utover standardverktøyene har Total Materias kundeservice vært veldig hjelpsomme når vi har trengt veiledning.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Siden vi kjøpte Total Materia har databasen allerede vist seg å være nyttig i nesten alle våre jobber, og er mye mer omfattende enn det forrige produktet vi brukte. Dette har definitivt vært et av de beste kjøpene vi har gjort i nyere tid.

Å bytte til Total Materia har definitivt vært en av de beste beslutningene det analytiske teamet her i QinetiQ gjordt i det siste, med hensyn på material søkemotorer.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Etter flere måneders erfaring med Total Materia har jeg sett produktets potensiale. Jeg ønsker å takke for en fantastisk jobb, og kontinuerlige oppdateringer.

Total Materia har løst alle problemene vi tidligere hadde med søking av alternative utenlandske materialer. Takket være Total Materia har vi lansert ekte «internasjonale» spesifikasjoner for kjøp av stål i utlandet.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Nå nylig har vi inkludert Total Materia som en del av vårt programvaretilbud. I våre øyne er Total Materia veldig gunstig for alle bedriftene som utfører analyser av metall ved bruk av våre spektrometre.

Våre samarbeidspartnere har satt stor pris på å jobbe med deres team gjennom dette prosjektet, vi er fornøyd med deres punktlige levering av produktet, etter dere innlemmet våre ønsker og forventninger..

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Jeg besøkte deres internettside i dag, og jeg kan fortsatt ikke tro at det eksisterer en side med så mye informasjon og ressurser. Som en metallurg kan jeg bare bruke to ord: «Fantastisk og utrolig».

Tusen takk for deres ytelser... Jeg ønsker Total Materia lykke til, og en fortsatt suksess.

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Total Materia tilfredstiller alle våre behov og jeg synes det er en utmerket investering.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italy

Jeg tviler på at man kan sette fullstendig pris på all tiden, kreftene og forskningen det har kostet dere å lage dette systemet uten å ha brukt det selv.

Til og med gratisdemoen til Total Materia er svært omfattende og tilbyr veldig verdifull informasjon. Takk igjen, og fortsett med deres fantastiske arbeid.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Deres programvare er et veldig verdifullt verktøy og helt unikt på internettet. Jeg er fullstendig tilfredsstilt med resultatene, spesielt de omfattende kryssreferansetabellene. Kundeservicen jeg har mottatt var alene verdt pengene. Det er en fantastisk investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Total Materia sin database er et veldig viktig verktøy for våre ingeniører, og våre tekniske aktiviteter som helhet.

Jeg vil derfor takke dere for deres service, og for å ha gjort deres database tilgjengelig for markedet.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Vi i SENAI er utrolig imponert over servicen tilbudt av Total Materia sitt team.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil