Vevői vélemények

Az ember egyre többet szeretne kapni egyre kevesebbért, így a Total Materia felbecsülhetetlenül értékes eszközzé vált a fémes anyagok tulajdonságainak azonosításában vevőinknek nyújtott megmunkálási tanácsaival. Az programban elérhető alapfunkciókon túl a Total Materia ügyfélszolgálati csapata hatalmas segítséget jelent, ha tanácsokra van szükségünk.

Dan Rhodes
globális műszaki szolgáltatások & információ menedzser, LENOX, East Longmeadow, USA

Mióta csak megvásároltuk a Total Materia programot rendkívül hasznosnak találjuk valamennyi tevékenységünkben. A korábban használt termékhez képest sokkal átfogóbbnak bizonyult. Határozottan ez a legjobb szolgáltatás, amibe mostanában beruháztunk.

Bill Taylor
QinetiQ, London, Egyesült Királyság

A Total Materia néhány hónapi használata és a különböző lehetőségek kipróbálása után csak megköszönni tudom kiváló munkájukat és a folyamatos frissítéseket.

A Total Materia lehetővé tette számunkra, hogy határozott választ kapjunk a külföldi országokban alkalmazott alternatív anyagminőségekkel kapcsolatos összes kérdésünkre. Az adatbázisnak köszönhetően valóban "nemzetközi" előírásokat tudtunk készíteni az acélok külföldről történő beszerzésére vonatkozóan.

A Total Materia marad az egyetlen eszköz, amelyet erre a célra fogunk használni.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli - ipari hajtómű gyártó üzem

Nemrégiben illesztettük be a Total Materia programot az általunk ajánlott szoftverek közé. A Total Materia adatbázis előnyös lehet minden olyan cég számára, akik fémek elemzését végzik az általunk gyártott spektrométerekkel.

Közös projektünkben résztvevő kollégáim nagyra értékelték az Önökkel végzett munkát. Nagyon elégedettek vagyunk a termék időben történő szállításával, és hogy minden kérésünknek és elvárásunknak megfelelő funkciót beépítettek a programba.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Ma böngésztem az oldalukon és még mindig nem tudom elhinni, hogy létezik ilyen honlap a neten, ami ennyi információt és forrást tartalmaz. Kohászként két szóban tudnám összefoglalni a véleményem: "elképesztő és hihetetlen".

Köszönet a munkájukért… a legjobbakat kívánom a Total Materia csapatának és még nagyobb sikereket!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

A Total Materia adatbázisa mindenben kielégítette a cégem által támasztott követelményeket és kiváló befektetésként értékelhető.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Műszaki osztály, Brescia, Olaszország

Kétlem, hogy bárki fel tudja fogni a szoftverbe fektetett idő, energia és kutatás mennyiségét azelőtt, hogy használni kezdené a rendszert.

Még az ingyenes DEMO program is széles körű és értékes információkat tartalmaz. Még egyszer köszönet és folytassák az eddigi kiváló munkát!

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

A program valóban értékes eszköz és páratlan a maga nemében az interneten. Teljesen elégedett vagyok az eredményekkel, különösen az átfogó kereszthivatkozási rendszerrel. Csak maga a műszaki szaktanácsadás megéri az árát. Remek befektetés.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

A Total Materia adatbázis nagyon fontos eszköz mérnökeink kezében, és egyáltalán, műszaki folyamataink egészében.

Ezért szeretnék köszönetet mondani az Önök munkájáért, és azért, hogy létezik ez az adatbázis a piacon.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Olaszország

A SENAI rendkívül elégedett a szolgáltatással, amelyet a Total Materia csapata nyújt.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil