Suosituksia

Kaikkien kanssa yritetään tehdä enemmän vähemmällä. Tähän Total Materia on ollut korvaamaton voimavara metallien tutkimuksessa, kun annamme koneistus suosituksia asiakkaillemme. Vakiotyökalujen lisäksi olemme saaneet tarvittaessa ohjausta Total Materia -tukitiimiltä, mistä on ollut valtavasti hyötyä.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Sen jälkeen kun ostimme Total Materia:n se on jo osoittautunut erittäin hyödylliseksi melkein kaikkiin töihin tähän mennessä ja se on osoittautunut paljon kattavammaksi kuin edellinen tuote, jota käytimme. Tämä on todellakin ollut yksi parhaista hankinnoistamme viime aikoina.

Vaihtaminen Total Materia:iin on todellakin ollut yksi parhaista valinnoista, jonka Forensics Team täällä QinetiQ:lla on viime aikoina tehnyt materiaalien hakukoneiden osalta.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Käytin Total Materia:a pari kuukautta ja otin irti kaiken sen mahdollisuuksista. Tahdonkin kiittää teitä erinomaisesta työstä ja jatkuvista päivityksistä.

Total Materia on suonut meille mahdollisuuden ratkaista ehdottomalla tavalla kaikki ongelmat, joita meillä oli, kun etsimme vaihtoehtoista materiaalia ulkomailta. Kiitos Total Materia:lle, sillä olemme laatineet todelliset "kansainväliset" tekniset tiedot, mikä auttaa meitä, kun ostamme teräksiä ulkomailta.

Total Materia remains the only tool which will be used for this purpose.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Lisäsimme äskettäin Total Materia:n osaksi ohjelmistotarjontaamme. Arvelemme, että Total Materia on erittäin hyödyllinen kaikille yrityksille, jotka analysoivat metalleja meidän spektrometreillä. Yhteistyökumppaninne, jotka ovat mukana tässä yhteistyössä, todella arvostavat työskentelyä tiiminne kanssa.

Olemme tyytyväisiä teidän tuotteen oikea-aikaiseen toimitukseen sen jälkeen kun olemme kertoneet toiveemme ja odotuksemme.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Sveitsi

Olen vieraillut tänään sivustollanne ja en pysty vieläkään uskomaan, että sellainen sivusto niin suurella määrällä tietoa ja resursseja, voi olla olemassa. Metallurgistina voin tiivistää sivuston kahteen sanaan: "Hämmästyttävä & Uskomaton".

Kiitos erittäin paljon palveluksistanne… Toivon Total Materia:lle menestystä ja kaikkea hyvää!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Total Materia -tietokanta täyttää täydellisesti yritykseni tarpeet ja sitä voidaan pitää loistavana sijoituksena.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italia

Epäilen voisiko kukaan edes ymmärtää kaikkea aikaa, energiaa ja tutkimusta mitä olette pistäneet tähän järjestelmään, kunnes he ovat itse asiassa alkaneet käymään sitä läpi ja alkaneet käyttämään sitä.

Jopa teidän maksuton ohjelma Total Materia Demo on erittäin kattava ja tarjoaa erittäin kallisarvoista tietoa. Kiitos taas ja jatkakaa erinomaista työtä.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Teidän ohjelmanne on todella kallisarvoinen työkalu ja ainutlaatuinen Internetissä. Olen täysin tyytyväinen sen tuloksiin erityisesti kattavien ristiviittaustaulukoiden kanssa.Yksistään tuki, jonka olen saanut, on hinnan arvoista. Se on hyvä investointi.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Total Materia -tietokanta on erittäin tärkeä työkalu insinööreillemme ja tekniselle toiminnallemme kokonaisuudessaan.

Haluaisin siksi kiittää teitä palvelustanne ja siitä, että olette tuoneet tämän tietokannan markkinoille.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Me SENAI:lla olemme äärettömän iloisia palvelusta, jota olemme saaneet Total Materian tiimiltä.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil