Μαρτυρίες

Με τον καθένα να προσπαθεί να κάνει περισσότερα με λιγότερο κόπο, η Total Materia έχει γίνει μια ανεκτίμητη πηγή για την έρευνα μετάλλων παγκόσμια όταν δίνει συστάσεις κατεργασίας στους πελάτες μας. Πέρα από τα συνήθη εργαλεία, η ομάδα υποστήριξης της Total Materia αποτέλεσε μια τεράστια βοήθεια όταν χρειαζόμασταν καθοδήγηση.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Από την αγορά της Total Materia μέχρι σήμερα, έχει ήδη αποδειχθεί πολύ χρήσιμη σε σχεδόν όλες τους τομείς εργασίας μας μέχρι στιγμής και έχει αποδειχθεί πολύ πιο ολοκληρωμένη από το προηγούμενο προϊόν που χρησιμοποιήσαμε. Αυτό σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες αγορές μας πρόσφατα. Η μετάβαση στη Total Materia σίγουρα υπήρξε μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ομάδας της Forensics εδώ στο QinetiQ πρόσφατα σε σχέση με μηχανές αναζήτησης υλικών.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης της Total Materia και έχοντας δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες της, σας ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά και διαρκής αναβάθμιση. Η Total Materia μας επέτρεψε να λύσει με έναν καθορισμένο τρόπο όλα τα προβλήματα που είχαμε για την αναζήτηση εναλλακτικών υλικών σε χώρες του εξωτερικού. Χάρη στη Total Materia εκδώσαμε πραγματικές «διεθνές» προδιαγραφές για την αγορά του χάλυβα σε χώρες του εξωτερικού.

Η Total Materia παραμένει το μόνο εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Έχουμε συμπεριλάβει πρόσφατα τη Total Materia ως μέρος της προσφοράς λογισμικού μας. Η Total Materia αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επωφελής για όλες τις εταιρείες που εκτελούν αναλύσεις των μετάλλων με φασματόμετρα μας.

Οι συνεργάτες μας που εμπλέκονται σε αυτό το έργο σε μεγάλο βαθμό εκτιμούν τη συνεργασία με την ομάδα σας. Πράγματι, είμαστε ικανοποιημένοι με σας για την έγκαιρη παράδοση του προϊόντος μετά την ενσωμάτωση, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες μας.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Επισκεύθηκα το site σας σήμερα και ακόμα δεν είμαι σε θέση να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο site στο διαδίκτυο για ξεκάθαρη πληροφορία από τόσες πολλές πηγές. Ως ένας μεταλλουργός μπορώ μόνο να εκφράσω το site σας με δύο λέξεις: « Καταπληκτικό & απίστευτο».

Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας... Εύχομαι στη Total Materia ό, τι καλύτερο & τη μεγαλύτερη επιτυχία!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Η Total Materia καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της εταιρίας μου και μπορεί να θεωρηθεί μια εξαιρετική επένδυση.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italy

Αμφιβάλλω αν κάποιος θα μπορούσε να αρχίσει ακόμη να εκτιμά όλα το χρόνο, την ενέργεια και την έρευνα που έχετε θέσει σε αυτό το σύστημα, εάν δεν έχει αρχίσει πραγματικά να διέρχεται από αυτό και να το χρησιμοποιεί.

Ακόμη και σας δωρεάν προγράμματα όπως το Total Materia Demo είναι πολύ περιεκτικά και παρέχουν πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες. Ευχαριστώ και πάλι και σας παρακαλώ να συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Το πρόγραμμα σας είναι πραγματικά ένα πολύτιμο εργαλείο και μοναδικό στο διαδίκτυο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά του, ειδικά με την περιεκτική αναφορά των πινάκων διασταύρωσης. Η στήριξη που έλαβα αξίζει και μόνο την τιμή. Είναι μια σπουδαία επένδυση.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Η Total Materia βάση δεδομένων είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για μηχανικούς και τις τεχνικές δραστηριότητες μας στο σύνολό τους.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπηρεσία σας και την απόδοση της βάσης δεδομένων για την αγορά.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Εμείς στη SENAI είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που παρέχεται από την ομάδα της Total Materia.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil