Udtalelser

Da alle forsøger at gøre mere med mindre, er Total Materia blevet en uvurderlig ressource for global metal research når der skal gives bearbejdnings anbefalinger til vores kunder. Ud over standard værktøjerne, har Total Materias holdet været en enorm hjælp, når vi har haft brug for vejledning.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Siden købet af Total Materia, har det allerede vist sig meget nyttige i næsten alle vores jobs og har vist sig langt mere omfattende end den tidligere vare vi brugte. Dette har bestemt været et af vores bedste køb indenfor den seneste periode.

Skiftet til Total Materia har helt sikkert været en af de bedste beslutninger retsvidenskabs teamet her på QinetiQ har gjort inden for det sidste med hensyn til materiale søgemaskiner.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Efter flere måneder med Total Materia og efter at have understreget alle potentialer, takker jeg dem for et fantastisk job og konstante opgraderinger.

Total Materia har tilladt ved at give os en bestemt metode at løse alle problemerne vi havde med søgning af alternative materialer i udlandet. Takket være Total Materia har vi udstedt virkelige "internationale" specifikationer for køb af stål i fremmede lande.

Total Materia er fortsat det eneste værktøj, der vil blive brugt til dette formål.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Vi har for nylig indført Total Materia som en del af vores software tilbud. Samlede Materia forventes at være særdeles gavnligt for alle de virksomheder, der udfører analyser af metaller med vores spektrometre.

Vores samarbejdspartnere, involveret i dette projekt værdsætter meget at arbejde med jeres team. Vi er meget tilfredse med jeres on-time levering af produkter efter vores ønsker og forventninger.

Dr Jean-Marc Böhlen
Thermo Fisher Scientific, Lausanne, Switzerland

Jeg har besøgt jeres hjemmeside i dag, og jeg er stadig ikke i stand til at tro, at sådan en hjemmeside kan findes på nettet med så mange ressourcer og oplysninger. Som en metallurgiekspert kan jeg kun give udtryk for jeres hjemmeside i to ord: " Fantastisk & Utrolig".

Mange tak for jeres tjenester... Jeg ønsker Total Materia alt det bedste & mere succes!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Total Materia opfylder fuldt ud mit firmas behov og det kan betragtes som en fremragende investering.

Massimo Lucchetti
RIMA SpA, Brescia, Italy

Jeg tvivler på, om nogen kunne begynde at værdsætte alle den tid, energi og forskning, som I har lagt i systemet, indtil de er faktisk begyndt at gå igennem det og bruge det.

Selv jeres gratis programmer Total Materia Demo er meget omfattende og giver virkelig værdifuld info. Endnu engang tak og bliv ved med det fremragende arbejde.

Dr Alexander Sedmak
Drexel University Philadelphia, USA

Dit program er virkelig et værdifuldt værktøj og et unikum på internettet. Jeg er helt tilfreds med resultaterne, især med de omfattende krydsreferencetabeller. Den kundesupport jeg har fået var prisen værd alene. Det er en fantastisk investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec Corporation, Nashville, USA

Total Materia databasen er et meget vigtigt værktøj for vores ingeniører og tekniske aktiviteter som helhed.

Jeg vil derfor gerne tak for jeres service og for at gøre databasen tilgængelig for markedet.

Mr. Riccardo Testi, PhD
Piaggio Ltd. Pontedera, Italy

Vi i SENAI er uhyre tilfreds med denne service, leveret af Total Materia teamet.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil