Suppliers modulen gir deg i samarbeid med Total Metals modulen presise koblinger mellom materialspesifikasjoner og leverandører fra hele verden.

Åpner for direkte koblinger mellom materialer av interesse og finne leverandører fra hele verden. Suppliers muliggjør for optimal kommunikasjon og gir et kritisk startpunkt for innkjøpsprosessen

Utfordringer
  • Se etter egnede leverandører raskt, i henhold til en rekke valgte materialer.
  • Tar hånd om flyktige priser og tette leveringsfrister for materialer ved å søke etter alternativer i billigere land.
  • Finne materialleverandører i andre land for å hjelpe med organisering av global innkjøpsaktivitet.
  • Forbedre kommunikasjonen mellom prosjektering, innkjøp og produksjon

Løsning: Total Materia - Suppliers

Maksimerer effektiviteten mellom prosjektering og innkjøp, Suppliers gir utmerkede muligheter for tidsbesparelse gjennom tre hovedfordeler.
suppliers
solution img
IDENTIFISERING AV LEVERANDØRER VED ET MUSEKLKIKK

Bla gjennom, søk og finn materialleverandører fra hele verden på en rask og enkel måte. Suppliers og dets materialer er koblet sammen gjennom betegnelser og standarder, i kombinasjon med Total Metal som innehar over 450,000 metall-legeringer. Alt dette er tilgjengelig ved et enkelt museklikk.

solution img
ULTIMAT FLEKSIBILITET FOR SØK PÅ ALTERNATIVER

Se etter alternative materialer ved å bruke verdensomspennende, unik og patentert teknologi for å finne ekvivalenter ved hjelp av kjemisk sammenstning og ved mekaniske egenskaper, eller en kombinasjon. Du kan enkelt endre prioriteringen mellom kjemisk sammenstning og mekaniske egenskaper som du selv ønsker. Alternativene vises i henhold til deres likhet, med en link til Total Materia sin database for detaljert sammenligning av egenskaper.

solution img
FLEST LAND OG SPRÅK FOR FUNKSJONELL, INTERNASJONAL KOMMUNIKASJON

Tilbyr et viktig verktøy for kommunikasjon mellom avdelinger fra prosjektering til innkjøp, med en database som dekker materialer fra 74 land, leverandører fra hele verden, og en plattform som er tilgjengelig på 26 språk. Total Materia tilbyr en komplett pakke.

Fordelene

Åpner nye muligheter for innsparing i material sourcing; bringer ingeniørarbeid og innkjøp sammen; kobler materialer sammen med leverandører for å minke antall kostbare misforståelser i beslutningsprosessen