De Leveranciers module in synergie met de Total Metals module geeft u precieze verbanden tussen materiaal specificaties en leveranciers van over de hele wereld.

Het toestaan van een direct verband tussen materialen van belang en het vinden van leveranciers over de hele wereld, zorgt voor maximale communicatie en een kritische uitgangspunt voor het inkoopproces.

De Uitdagingen
  • Snel controleren op geschikte leveranciers aan de hand van een reeks van geselecteerde materialen
  • Omgaan met prijsvolatiliteit en voldoen strakke deadlines voor materiaal levering door te zoeken naar alternatieven in lagere kosten landen
  • Het vinden van leveranciers van materialen in andere landen door te helpen bij het coördineren van wereldwijde inkoopactiviteiten
  • Verbetering van de communicatie tussen engineering, inkoop en productie

De Oplossing: Total Materia - Leveranciers

Het maximaliseren van de efficiëntie tussen engineering en de inkoops cross-functionele activiteiten, geeft de Leveranciers module uitstekende tijdbesparende mogelijkheden door drie belangrijke voordelen.
suppliers
solution img
IDENTIFICATIE VAN LEVERANCIERS MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

Bladeren, zoeken en snel materiaal leveranciers van over de hele wereld. Leveranciers en hun materialen worden nauwkeurig verbonden met benamingen en normen, in combinatie met Total Metals dat meer dan 450.000 metaallegeringen omvat, met een interface zo eenvoudig als point-and-click.

solution img
ULTIEME ZOEK FLEXIBILITEIT VOOR ALTERNATIEVEN

Kijk voor alternatieve materialen met behulp van onze wereldwijd unieke, gepatenteerde technologie voor het vinden door middel van chemische samenstelling en mechanische eigenschappen en een combinatie daarvan. U kunt intuïtief het belang van de samenstelling versus mechanische eigenschappen en de alternatieven weergegeven op basis van hun gelijkenis met een hotlink naar de Total Materia Database voor gedetailleerde eigenschappen vergelijking.

solution img
GROOTSTE AANTAL VAN LANDEN EN TALEN VOOR CROSS-FUNTIONALITEIT, INTERNATIONALE COMMUNICATIE

Biedt een belangrijk instrument in communicatie tussen afdelingen van engineering tot en met de aankoop met materialen uit 74 landen die u in de database aantreft, leveranciers uit de hele wereld, en een platform dat beschikbaar is in 26 talen is, Totaal Materia biedt de complete oplossing.

De Voordelen

Opent nieuwe mogelijkheden voor kostenbesparing in materiaal sourcing, brengt engineering en inkoop samen; koppelt materialen van leveranciers die helpen bij het vermijden van dure fouten in het besluitvormingsproces