Suppliers modulet giver, i synergi med Total Metals, dig den præcise sammenhæng mellem materielle specifikationer og leverandører fra hele verden.

Det giver et direkte link mellem interessante materialer og mulige leverandører over hele kloden. Suppliers giver mulighed for maksimeret kommunikation og er et afgørende udgangspunkt for indkøbsprocessen.

Udfordringerne
  • Hurtigt undersøgelse af egnede leverandører i forhold til en række udvalgte materialer
  • At klarer prisudsving og samtidig kunne møde stramme deadlines for materiale levering ved at søge efter alternativer i lande med lavere omkostninger
  • At finde materiale leverandører i andre lande til at hjælpe med at koordinere globale købsaktiviteter
  • Forbedring af kommunikationen mellem den tekniske udvikling, indkøbere og produktion

Løsningen: Total Materia - Suppliers

Maksimer effektiviteten af aktiviteterne mellem tekniks udvikling og indkøb. Suppliers giver flere fremragende tidsbesparende muligheder gennem tre hovedfordele.
suppliers
solution img
IDENTIFIKATION AF LEVERANDØRER VED ET TRYK PÅ EN KNAP

Browse, søg og find materiale leverandører fra hele verden hurtigt og effektivt. Leverandører og deres materialer er nøje forbundet med betegnelser og standarder, i kombination med Total Metals og PolyPLUS, som holder over 450,000 materialer, med en grænseflade så enkel som peg-og-klik

solution img
ULTIMATIVE SØGE FLEKSIBILITET FOR ALTERNATIVER

Kig efter alternative materialer ved hjælp af en verdensomspændende enestående, patenteret teknologi for at finde ækvivalenter af kemiske sammensætning og af mekaniske egenskaber eller en kombination heraf. Du kan intuitivt angive prioritetsniveauet for sammensætning versus mekaniske egenskaber, og alternativerne vises i overensstemmelse med deres lighed med en hotlink til Total Materia Databasen for en detaljeret egenskabs sammenligning.

solution img
STØRSTE ANTAL LANDE & SPROG FOR KRYDS FUNKTIONEL, INTERNATIONAL KOMMUNIKATION

Giver et afgørende redskab til kommunikation mellem afdelinger fra teknisk udvikling til indkøb og med en database, der dækker materialer fra 74 lande, leverandører fra hele verden, og en platform, der er tilgængelig på 26 sprog, Total Materia leverer den komplette løsning.

Fordelene

Åbner nye muligheder for besparelser i materiale sourcing; samler den tekniske afdeling og indkøb; forbinder materialer med leverandører og hjælper på den måde med at undgå dyre fejl når der skal tages beslutninger i processen