Fiind una dintre cele mai mari baze de date pentru materiale metalice, Total metals este in mod tradiţional prima alegere a companiilor mari si mici care includ producţia, procesarea si lucrează cu metale ca material principal.

De la descifrarea destinaţiilor străine necunoscute, obţinerea proprietăţilor detaliate pentru proces si control al produsului, la referinţe incrucisate si comparaţii cu materiale internaţionale cu informaţie aditională despre tratamentul termic si masinabilitate, Total Metals ajută sute de companii din intreaga lume in sectorul metalelor inspre a obţine rezultate mai bune. Si mai mult, modulul SmartComp pentru identificarea materialelor necunoscute si Tracker ce monitorizează schimbarile in standardele internaţionale, ridică nivelul calităţii si participă la progresul diverselor afaceri si practici.

Cum toti incearca sa faca mai mult cu mai pu?in, Total Materia a devenit o resursa inestimabila pentru cercetarea glabala a metalelor când vine vorba despre furnizarea recomandarilor de catre computer pentru clientii nostrii. Mai presus de uneltele standard, echipa Total Materia a fost de un real ajutor când am avut nevoie.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Beneficiile

Noi oportunităţi de piaţă printr-o privire mai atentă la materialele internaţionale si referinte incrucisate; reducerea proastei comunicări cu furnizorii, cu clientii si in mediul intern; evitarea erorilor de cost in procese si livrări ale produselor.