Maailman laajimpana metallisten materiaalien tietokantana Total Metals on perinteisesti sellaisten pienten ja suurten yritysten ykkösvalinta, joilla tuotanto, prosessointi tai metallien kanssa työskentely kuuluvat ydinliiketoimintaan.

Total Metals auttaa satoja metallialan yrityksiä ympäri maailman saavuttamaan parempia tuloksia tulkitsemalla tuntemattomia ulkomaisia nimityksiä, hakemalla yksityiskohtaisia ominaisuuksia prosessin- ja tuotteenhallintaa varten, ristiviittaamalla ja vertailemalla kansainvälisiä materiaaleja ja tarjoamalla lisätietoja lämpökäsittelystä ja työstettävyydestä. Lisäksi SmartComp-moduuli (tuntemattomien materiaalien tunnistaminen) ja Tracker (kansainvälisten standardien muutosten seuranta) kohottavat laadunvalvonnan ja tarkastustoiminnan tasoa ja edistävät parhaiden toimintatapojen käyttöä.

Kaikki yrittävät tehdä enemmän vähemmällä, joten Total Materiasta on tullut korvaamaton resurssi maailmanlaajuisessa materiaalien tutkimisessa, kun annamme suosituksia asiakkaille. Standardoitujen työkalujen lisäksi Total Materian tuesta on ollut valtavasti apua, kun olemme tarvinneet opastusta.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Hyödyt

Uusia markkinamahdollisuuksia kattavamman materiaali- ja ristiviittausymmärryksen kautta; väärinymmärrysten huomattava väheneminen toimittajien, asiakkaiden ja kollegoiden kanssa; kalliiden virheiden välttäminen prosesseissa ja tuotetoimituksissa.