At være verdens største database for metalliske materialer, gør traditionelt Total Metals til det første valg for virksomheder, store som små der har produktion, forarbejdning og arbejde med metaller som hovedgrundlag for deres forretning.

Fra at decifrere ukendte fremmede betegnelser, få detaljerede egenskaber for proces og produktions kontrol, krydsreferencer og sammenligning af internationale materialer, og yderligere oplysninger om varmebehandling og bearbejdelighed, Total Metals hjælper hundredvis af virksomheder verden over i sektoren med det hele for at de kan opnå bedre resultater. Desuden, hjælper modulet SmartComp til identifikation af ukendte materialer og Tracker gør overvågning af ændringer i internationale standarder let og hæver niveauet af kvalitetskontrol og inspektionsaktiviteter hvilket giver en yderligere forbedret forretningspraksis.

Da alle forsøger at gøre mere med mindre, er Total Materia blevet en uvurderlig ressource for global metal research når der skal gives bearbejdnings anbefalinger til vores kunder. Ud over standard værktøjerne, har Total Materias holdet været en enorm hjælp, når vi har haft brug for vejledning.

Dan Rhodes
LENOX, East Longmeadow, USA

Fordelene

Nye markedsmuligheder gennem bedre indblik i det internationale materiale marked; reducering af miskommunikation mellem leverandører, kunder og internt; undgå dyre fejl i process og produkt levering