Καμπύλες τάσης - παραμόρφωσης Η Total Materia περιέχει μια μοναδική συλλογή καμπυλών τάσης-παραμόρφωσης για υπολογισμούς στη πλαστική περιοχή για χιλιάδες υλικά, διάφορα δεδομένα θερμικής επεξεργασίας και θερμοκρασίες λειτουργίας. Τόσο οι πραγματικές όσο οι κατασκευαστικές καμπύλες παραμόρφωσης δίνονται για διαφορετικές παραμέτρους παραμόρφωσης, όπου αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί.  .
Ως ένα μόνο μέρος του Extended Range, οι καμπύλες παραμόρφωσης παρέχουν απαράμιλλη βοήθεια στην κοινότητα των μηχανικών και όταν συνδυάζονται με τη βάση δεδομένων Total Materia, παρέχουν το απόλυτο εργαλείο για ειδικές ιδιότητες.

ΒΗΜΑ 1 Επιλέγοντας μια επιλογή αναζήτησης

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προβάλετε καμπύλες παραμόρφωσης για το 17-7PH (USA / SAE).

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια επιλογή αναζήτησης. Total Materiaη μηχανή αναζήτησης αναζητά υλικά πιο αποτελεσματικά με την ονομασία τους μέσα από την Γρήγορη αναζήτηση επιλογή. .

ΒΗΜΑ 2 Καθορισμός κριτηρίων αναζήτησης

Απλά εισάγετε την ονομασία και επιλέξτε τη χώρα σας / πρότυπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς ένα κλικ στο κουμπί «Αναζήτηση». Σε λίγα δευτερόλεπτα η Total Materiaμηχανή αναζήτησης θα βρει όλα τα υλικά παγκοσμίως που περιλαμβάνουν 17-7PH (USA / SAE) στην ονομασία τους.

Defining search criteria

ΒΗΜΑ 3 Επιλέγοντας την υποομάδα

Η Total Materia θα δείξει όλα τα ικανοποιητικά αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν σε υποομάδες. Μπορείτε στη συνέχεια απλά επιλέξτε το υλικό που σας ενδιαφέρει και να δείτε κάποια από τις ιδιότητές του, κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο.

Selecting the subgroup

Για να δείτε τις καμπύλες παραμόρφωσης κάντε κλικ στην υποομάδα επιλογής σας.

ΒΗΜΑ 4 Προβολή διαγραμμάτων

Η Total Materia προβάλει εξ’ ορισμού τι καμπύλες σε θερμοκρασία δωματίου αλλά υπάρχει επίσης η επιλογή, να επιλεγούν από μια ποικιλία συνθηκών μέσα από το πτυσσόμενο μενού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να να δείτε τις καμπύλες μέσα από τη διαδραστική λειτουργία μας. Εισάγετε τη θερμοκρασία που σας ενδιαφέρει περισσότερο, κάντε κλικ στο κουμπί «Υπολογισμός» και η Total Materia θα παρουσιάσει τη σχετική καμπύλη για εσάς στο γράφημα. Οι αριθμοί εμφανίζονται επίσης σε πινάκα για την ευκολία χρήσης σε άλλους υπολογισμούς.

Viewing diagrams[Προηγούμενη ξενάγηση SC 1]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση ER 2]