A Total Materia új Összehasonlító nézete akár 4 anyag vegyi összetételének, mechanika és fizikai tulajdonságának egyszerre történő összehasonlítását teszi lehetővé. Könnyedén megtekintheti a kulcsfontosságú anyagtulajdonság-információkat, hozzáadva a kiválasztott anyagot az összehasonlító nézethez, és pillanatok alatt, csak egy gombnyomással összehasonlíthatja a legfontosabb tulajdonságok jellemzőit.

1. lépés: Keressen rá a kívánt anyagra

Az összehasonlító nézet megtekintéséhez válassza ki az első anyagot. Egyszerűen válasszon ki egy keresési opciót, akár a gyorskeresést vagy a részletes keresést, majd adja meg az anyagjelölést, vagy a speciális keresési kritériumot amely szerint releváns anyagokat szeretne keresni.

Ha megtalálta az összehasonlítandó anyagot az eredménylistában, kattintson rá, hogy megtekintse az alcsoportot és az anyagtulajdonsági-információkat.

Search for your material of interest

2. lépés: Adja hozzá az anyagot az Összehasonlító nézethez

Ha elégedett a választással kattintson az „Összehasonlításra jelölés” linkre az anyagjelölési sávban. Ebben a példában a X 5 CrNi 18 10 (EN) anyaghoz szeretnénk hasonlítani anyagokat.

Adding your first material to Comparison View

Miután sikeresen hozzáadta az anyagot az Összehasonlító nézethez egy visszaigazoló üzenetet fog kapni.

Adding your first material to Comparison View

3. lépés: Az anyagok hozzáadása az Összehasonlító nézethez

A további anyagok hozzáadása az Összehasonlító nézethez nem is lehetne egyszerűbb!

Egyszerűen lépjen vissza a gyorskeresésbe vagy a részletes keresésbe és keressen rá a következő kívánt anyagra. Ez lehet egy más országból származó egyező anyag vagy egy hasonló alkalmazású anyag, de szó szerint lehetősége van összehasonlítani bármelyik anyagot az adatbázisban összefoglalt több mint 450 000 közül. Mi a 304 (AISI) anyagot szeretnénk összehasonlítani.

Adding your first material to Comparison View

Ha kiválasztotta a következő anyagot, kövesse a második lépésben leírt műveletet, az Összehasonlító nézethez való hozzáadáshoz.

Adding your first material to Comparison View

4. lépés: A kiválasztott anyagok megtekintése az Összehasonlító nézetben

A kiválasztott anyagok megtekintéséhez az Összehasonlító nézetben, egyszerűen kattintson az „Összehasonlító nézet” gombra.

Ez egyenesen átirányítja az Összehasonlító nézetre, ahol az előzőleg kiválasztott anyagok is be lesznek mutatva az összehasonlításban.

Viewing your chosen materials in Comparison View

5. lépés: Összehasonlító nézet

Ha az anyag egyszer bekerült az Összehasonlító nézetbe, máris lehetősége van az egymás melletti összehasonlításra!

A nézet megjeleníti az összes alapvető információt a kiválasztott anyagokról, majd egy praktikus legördülő panelen megjeleníti a vegyi összetételt, a mechanikai tulajdonságot és a fizikai anyagtulajdonág-információkat.

Ha úgy kívánja, lehetősége van más alcsoport kiválasztására, ugyanahhoz az anyagjelöléshez.

Bármikor hozzá lehet adni vagy ki lehet törölni az anyagokat az Összehasonlító nézetből, lehetővé téve így, hogy tetszése szerint lecserélje és változtassa az anyagokat.

The Comparison View

6. lépés: Akár 4 anyagot is lehetősége van egymás mellett összehasonlítani!

Ennek a bemutatónak a lépésről-lépésre való követésével könnyedén lehetséges akár 4 anyag összehasonlítása az Összehasonlító nézetben. Összehasonlító nézetet a könnyű és a lehető leghatékonyabb anyag összehasonlításra tervezték, az időt és erőfeszítést takarít meg, valamint a kemény munka által okozott fejfájástól kíméli meg.

Compare up to 4 materials side-by-side[Előző bemutató 3]      [Tartalom]      [Következő bemutató 5]