Căutător de echivalențe o nouă funcţionalitate care vă permite să găsiți chiar şi mai multe opţiuni de echivalare şi materiale similare în interiorul Total Materia!

Total Materia are peste 15,000,000 de conexiuni între materiale prin tabelele de referinţă, dar, uneori, chiar şi acest lucru nu este suficient.

Pentru a găsi opţiuni suplimentare pentru găsirea materialului de considerare, Căutătorul de echivalențe vă permite să creaţi o listă de materiale similare bazate pe proprietăţile cele mai importante pentru dvs.

În acest caz de utilizare sarcina este de a încerca şi de a găsi materiale similare pentru un oțel cu cantitate redusă de carbon care are analogi disponibili prin tabelele de referinţă tradiţională.

Pas 1: Mergeți la Căutător de echivalențe

Pentru a merge la Căutător de echivalențe puteţi accesa ori direct din tabele de referinţă sau faceţi clic pe link-ul din meniul din bara laterală.

Go to equivalents finder

Pas 2: Definire proprietăţi

Pentru a începe căutarea în Căutător de echivalențe trebuie să selectaţi mai întâi proprietăţile care doriţi să utilizaţi ca bază pentru similitudine. În acest caz efortul de curgere este prima proprietate care vom adăuga. De asemenea, în acest moment este posibil să definim informații legate de intervalul de temperatura. Pur şi simplu faceţi clic pe adăugaţi proprietate pentru a trece la pasul următor.

Define properties

Pas 3: Lista cu rezultate şi comparare

Dacă doriţi doar să găsiți materiale cu efort de curgere similar atunci opțional puteți defini standardele dvs. și selectați sensibilitatea de căutare pentru comparaţie.

În acest caz vom adauga câteva proprietăţi mai multe la Căutător de echivalențe pentru a restrânge lista mai departe. Suntem în căutarea materialelor specifice rusești care sunt foarte similare cu materiale noastre originale germane.

Other optional setup and result list

În comparaţia rapidă, puteţi vedea că pentru efortul de curgere, efortul de tensiune şi densitate am gasit un material care se potriveşte foarte bine.

Side by side comparison

Este, de asemenea, posibil de a adăuga unul sau mai multe dintre materialele din lista de rezultate la celelalte instrumente de Selectare inclusiv modul de vizualizare comparaţie în 4 direcții şi Analiză care vă permite să vizualizaţi mai multe materiale pe aceeași diagramă.