För företag som kämpar för att vara världsledande, kan betydelsen av exakta och tillförlitliga materialegenskaperuppgifter vara ovärderliga. Ofta med geografiskt spridda projekt och team över hela världen och med det ökande trycket av tidsbesparing och kostnader. Dessa ständigt närvarande utmaningar gör lättillgänglig information om material och deras egenskaper inte bara en fördel utan ett måste.

Totala Materia plattformen stöder hela produktlivscykeln, från unika spännings-töjningskurvor och utmattningsegenskaper för CAE simuleringar inom Extended Range modulen till materialegenskaper och korsreferenser för konstruktion och tillverkning. Total Materia plattformen hjälper också till att hitta alternativ för materialanskaffning och sourcing inom Total Metals och PolymersPLUS.

Jag har besökt er webbsida idag och jag kan fortfarande inte kan tro att en sådan sida kan existera på nätet med så mycket resurser och information. Som metallurg kan jag bara uttrycka er sida i två ord: " Förbluffande och otrolig ". Jag vill tacka för era tjänster och önskar er allt gott framöver!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Fördelarna

Ökad precision för att undvika kostsamma och farliga misstag; global plattform på 26 språk för upprepbara resultat vilket resulterar i massiva tidsbesparingar; nya möjligheter för optimering och besparingar i design och global sourcing.