Za kompanije koje su vodeće u raznovrsnim i često heterogenim inženjerskim disciplinama, značaj preciznih, pouzdanih podataka o osobinama materijala nikada ne može biti precenjen. U uslovima često geografski razuđenih projekata i timova širom sveta, uz rastući pritisak rokova i troškova i tehničke izazove koji su uvek prisutni, globalno lako dostupne i pouzdane informacije o materijalima i njihovim osobinama nisu samo prednost, već i potreba.

Total Materia platforma podržava kompletan životni vek proizvoda, od jedinstvenih dijagrama napon-deformacije i zamora mateirjala za CAE simulacije u okviru modula Extended Range, do osobina materijala i uporednih tabela za inženjere i proizvodnju i za pronalazaženje alternativa prilikom nabavke materijala, kroz Total Metals i PolyPLUS module.

Danas sam posetio vaš sajt i dalje ne mogu da verujem da takav sajt postoji sa toliko izvora i informacija. Kao metalurg Vaš sajt mogu opisati sa dve reči: "Zadivljujuć i neverovatan". Puno vam hvala na vašim uslugama... Sve najbolje i puno uspeha želim Total Materiji!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, Indija

Povoljnosti

Povećana preciznost u izbegavanju skupih i opasnih grešaka; globalna platforma na 26 jezika sa jedinstvenim rezulatatima i ogromna ušteda vremena; nove mogućnosti za optimizaciju i uštedu u projektovanju i globalnoj nabavci