Pentru companii care susţin discipline diversificate ale ingineriei la marginea superioară a tecnologiei, importanţa unei baze de date precise si de incredere incluzând proprietăţi ale materialelor nu poate fi niciodată subestimată. Deseori, o dată cu proiecte distribuite geografic si echipe in lumea intreagă şi cu presiunea ce vine o dată cu costul si termenii limită, aceste provocări prezente in permanenţă, fac informaţia disponibilă despre materiale şi proprietăţile lor sa fie nu numai avantajoasă dar şi un lucru absolut-necesar.

Platforma Total Materia include ciclul complet al vieţii unui produs, de la curbele unice de deformare tensiune si proprietăţile la oboseală pentru simulările CAE in cadrul modulului Extended Range, până la proprietăţile materialului şi referinţe incrucişate pentru inginerie si manufactură şi găsirea alternativelor pentru procurarea materialului şi găsirea sursei in cadrul Total Metals şi PolyPLUS.

Astăzi am intrat pentru prima oară pe site-ul vostru şi nu reuşesc încă să cred că poate exista pe web un produs ca acesta cu atâtea resurse şi informaţii. Ca metalurgist nu pot sa zic decât: "Incredibil dar adevărat!".

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Beneficiile

Acurateţe sporită pentru evitarea erorilor costisitoare si periculoase; platforma globală in 26 limbi pentru rezultate repetabile si economie masivă de timp; noi oportunităţi pentru optimizare şi economie in design şi resurse globale