Voor bedrijven die voorkeur hebben aan gediversifieerde technische disciplines van technologie, kan het belang van nauwkeurige, betrouwbare materiaaleigenschappen nooit worden overschat. Vaak met geografisch verspreide projecten en teams over de hele wereld, en met de toenemende druk van deadlines en kosten, die met altijd aanwezige uitdagingen te maken hebben, moeten gemakkelijk beschikken over matiriaal informatie en hun eigenschappen, niet alleen voordelig, maar een must-have.

Het Total Materia platform ondersteunt de volledige levenscyclus van een product, van unieke stress-strain curven en vermoeidheidseigenschappen voor CAE simulaties binnen het Extended Range-module, om materiaaleigenschappen en kruisverwijzingen voor engineering en productie en het vinden van alternatieven voor materiaal inkoop en sourcing binnen Total Metals en PolyPLUS.

Ik heb uw website vandaag bezocht en ik kan nog steeds niet geloven dat er een website met zo'n grote hoeveelheid aan hulpbronnen en informatie op het net bestaat. Als metallurg kan ik enkel deze twee woorden uiten over uw website: " Verbazingwekkend & Ongelooflijk". Heel erg bedankt voor uw diensten... Ik wens Total Materia enkel het beste toe & nog meer succes!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

De Voordelen

Grotere nauwkeurigheid voor het vermijden van dure en gevaarlijke fouten, wereldwijd platform in 26 talen voor herhaalbare resultaten en enorme tijdwinst; nieuwe mogelijkheden voor optimalisatie en besparingen in het ontwerp en global sourcing