A mérnöki szakma különböző ágazataiban jelen lévő, a technológia élvonalát képviselő vállalatok számára nem lehet eléggé hangsúlyozni a precíz, megbízható anyagminőség-információk jelentőségét. Sokszor a projektek és az azokon dolgozó csapatok földrajzilag is elkülönülnek, a határidők és a költségek jelentette nyomás pedig folyamatosan növekszik. Ezen állandó kihívások mellett az egyszerűen elérhető anyagminőség- és anyagtulajdonság-információk nem pusztán előnyt jelentenek, de egyszerűen nélkülözhetetlenek.

A Total Materia a teljes termék-életciklusban segítséget jelent. Míg az Extended Range modul egyedi feszültség-alakváltozási görbéi, fáradási adatai a CAE-szimulációkhoz, az anyagtulajdonság-adatok és a kereszthivatkozások a mérnöki tervezéshez valamint a gyártáshoz jelentenek támogatást, a Total Metals és PolyPLUS modulok pedig az anyagbeszerzésben hasznosak a helyettesítő anyagok keresési lehetősége által.

Ma böngésztem az oldalukon és még mindig nem tudom elhinni, hogy létezik ilyen honlap a neten, ami ennyi információt és forrást tartalmaz. Kohászként két szóban tudnám összefoglalni a véleményem: "elképesztő és hihetetlen". Köszönet a munkájukért… a legjobbakat kívánom a Total Materia csapatának és még nagyobb sikereket!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Előnyök

Növekvő pontosság a költséges és veszélyes hibák elkerülése érdekében; 26 nyelven elérhető globális felhasználói felület, amely segítségével megismételhető eredmények és jelentős mértékű időmegtakarítás érhető el; új távlatok a tervezés és a globális anyagbeszerzés optimalizálásában