Tarkan ja luotettavan materiaalien ominaisuusdatan tärkeyttä ei voi ylikorostaa niille yrityksille, jotka hallitsevat monipuolisia insinöörialoja teknologian kehityksen kärjessä. Maantieteellisesti ympäri maailmaa hajautuneet projektit ja työryhmät sekä kasvanut paine määräajoissa ja kuluissa pysymiseen ovat johtaneet siihen, että vaivattomasti saatavilla oleva tieto materiaaleista ja niiden ominaisuuksista ei ole vain hyödyllistä vaan pakollista.

Total Materia tukee koko tuotteen elinkaarta. Extended Range -moduuli sisältää uniikkeja jännitys-venymä-käyriä ja väsymisominaisuuksia CAE-simulaatioita varten. Total Metals- ja PolymersPLUS-moduulit taas tarjoavat materiaalien ominaisuusdataa ja ristiviittauksia insinööritointa ja valmistusta varten sekä auttavat löytämään vaihtoehtoja materiaalihankinnoissa.

Vierailin sivuillanne tänään enkä vieläkään voi uskoa, että Internetissä voi olla sivusto, joka sisältää näin paljon lähteitä ja informaatiota. Metallurgistina voin kuvailla sivustoanne vain kahdella sanalla: "Ällistyttävä & Uskomaton". Kiitos erittäin paljon palvelustanne! Toivon Total Materialle kaikkea hyvää & lisää menestystä!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Hyödyt

Kalliiden ja vaarallisten virheiden välttäminen lisätyn tarkkuuden kautta; globaali alusta 26 kielellä toistettavissa olevien tulosten ja suurien aikasäästöjen saamiseksi; uusia optimointi- ja säästömahdollisuuksia suunnittelussa ja kansainvälisissä hankinnoissa.