Για εταιρίες που ασχολούνται με διάφορους κλάδους, εφαρμόζοντας μεθόδους τεχνολογικής αιχμής, η σημαντικότητα της ακρίβειας και της αξιόπιστης πληροφορίας των ιδιοτήτων ποτέ δεν αποτελεί υπερβολή. Συχνά σε γεωγραφικά διασπαρμένα έργα με ομάδες σε όλο το κόσμο και λαμβάνοντας υπόψη τη αυξημένη πίεση προερχόμενη από τις προθεσμίες και το κόστος, όλες αυτές οι προκλήσεις κάνουν αυτή τη εύκολα προσβάσιμη πληροφορία για υλικά και τις ιδιότητές τους, όχι μόνο συμφέρουσα αλλά και απαραίτητη.

Η πλατφόρμα της Total Materia υποστηρίζει τον πλήρη κύκλο ζωής του προϊόντος, από τις μοναδικές καμπύλες παραμόρφωσης και τα δεδομένα κόπωσης για προσομοιώσεις CAE μέχρι διασταυρώσεις δεδομένων για μελέτη και κατασκευή ή εύρεση εναλλακτικών για αγορά υλικών και προμήθεια μέσα από τη Total Metals και τη PolymersPLUS.

Επισκεύθηκα το site σας σήμερα και ακόμα δεν είμαι σε θέση να πιστέψω, ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο site στο διαδίκτυο για ξεκάθαρη πληροφορία από τόσες πολλές πηγές. Ως ένας μεταλλουργός μπορώ μόνο να εκφράσω το site σας με δύο λέξεις: « Καταπληκτικό & απίστευτο». Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας... Εύχομαι στη Total Materia ό, τι καλύτερο & τη μεγαλύτερη επιτυχία!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Βασικά οφέλη

Αυξημένη ακρίβεια για την αποφυγή δαπανηρών και επικίνδυνων σφαλμάτων! Παγκόσμια πλατφόρμα σε 26 γλώσσες για επαναλαμβανόμενα θετικά αποτελέσματα και εξοικονόμηση χρόνου μαζικά! Νέες ευκαιρίες για βελτιστοποίηση και εξοικονόμηση στο σχεδιασμό και την παγκόσμια προμήθεια