For firmaer der mestre diverse ingeniørdiscipliner på forkant med teknologien, kan betydningen af præcise, pålidelige materialeegenskaber aldrig overdrives. Ofte med projekter fordelt over store geografisk områder og teams over hele verden, og med det stigende pres fra tidsfrister og omkostninger, ville disse allestedsnærværende udfordringer betyde at tilgængelige oplysninger om materialer og deres egenskaber, ikke kun fordelagtig, men et must-have.

Total Materia platformen understøtter den komplette produkt livscyklus, fra unikke spænding-tøjnings kurver og udmattelse egenskaber for CAE simuleringer i modulet Extended Range til materialeegenskaber og krydsreferencer for tekniks udvikling og produktion for tilsidst at finde alternativer til materielle indkøb og sourcing ved hjælp af Total Metals og PolyPLUS.

Jeg har besøgt jeres hjemmeside i dag, og jeg er stadig ikke i stand til at tro, at sådan en hjemmeside kan findes på nettet med så mange ressourcer og oplysninger. Som en metallurgiekspert kan jeg kun give udtryk for jeres hjemmeside i to ord: " Fantastisk & Utrolig". Mange tak for jeres tjenester... Jeg ønsker Total Materia alt det bedste & mere succes!

Ravikiran Desai
Larsen & Toubro Limited, Baroda, India

Fordelene

Øget nøjagtighed for at undgå dyre og farlige fejl; global platform på 26 sprog for repeterbare resultater og massive tidsbesparelser; nye muligheder for optimering og besparelser i design og global sourcing