Platforma atrage o multitudine de industrii din toată lumea, incluzând multe sectoare ce nu sunt imediat asociate cu proprietăţile materialelor, dar au multiple cerinte ingineresti. De la industria jucariilor, productie de camere mici până la cele mai mari telescoape, precizie tipică artisanilor in producţia de ceasuri , producţia de filme si Disneyland până la producţie in masa a cimentului, cauciucului si mobilei, Total Materia se ridică la inălţimea acestei largi diversităţi prin oferta vastă si versatilă de materiale disponibile.

Economii masive in găsirea informaţiei privind proprietăţile materialelor; reduceri semnificative in erorile in comunicare cu furnizorii, clienţii şi in mediul intern; noi oportunităţi pentru optimizare şi economii in design şi aprovizionarea globală.

Sunt pe deplin satisfăcut de programul dumneavoastră, în mod special de tabelele de echivalenţă a metalelor. E o investiţie optimă.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

Beneficiile

Economii masive in găsirea informaţiei privind proprietăţile materialelor; reduceri semnificative in erorile in comunicare cu furnizorii, clienţii şi in mediul intern; noi oportunităţi pentru optimizare şi economii in design şi aprovizionarea globală