Total Materia platformen tiltrekker seg en mengde industrier fra hele verden. Dette inkluderer mange sektorer som ikke er direkte assosiert med materialegenskaper, men har spesifikke ingeniørbehov. Fra leketøysindustrien og kameraproduksjon for verdens største teleskop, filmskaping og disneyland til masseproduksjon av sement, gummi og møbler. Total Materia støtter dette mangfoldet ved å tilby den mest allsidige materialdatabasen i verden.

Total Metals og PolymerPLUS dekker et bredt spekter av funksjonaliteter som umiddelbar dechifrering av ukjente materialer, samt spesifikasjoner og internasjonal kryssreferanse av metalliske og ikke-metalliske materialer. Disse funksjonene møter behovene til bedrifter innenfor et stort mangfold av bransjer gjennom å tilby enestående assistanse og optimalisering av arbeidsflyt.

Deres programvare er et veldig verdifullt verktøy og helt unikt på internettet. Jeg er fullstendig tilfredsstilt med resultatene, spesielt de omfattende kryssreferansetabellene. Kundeservicen jeg har mottatt var alene verdt pengene. Det er en fantastisk investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

Fordelene

Massive tidsbesparelser for materialsourcing; betraktelig reduksjon i misforståelser med leverandører, kunder og internt; nye muligheter for optimalisering og besparelse i design og global sourcing.