Het Total Materia platform trekt een groot aantal industrieën uit de hele wereld, waaronder vele sectoren die niet direct verbonden zijn met de eigenschappen van materialen, maar hebben verschillende specifieke technische behoeften. Vanaf de speelgoedindustrie, compact camera productie naar de serverende grootste telescopen ter wereld, ambachtelijke precisie horlogerie, het maken van Disney films tot de massaproductie van cement, rubber en meubels, past Total Materia deze diversiteit toe door het aanbieden van de meest uitgebreide en veelzijdige materialen databank beschikbaar op de markt.

Die de enorme omvang aan datasets en functionaliteiten, zoals instant ontcijfering van onbekende kwaliteiten en specificaties, internationale materiaal kruisverwijzingen, en het vinden van alternatieven voor materiaal inkoop en sourcing binnen Total Metals en PolyPLUS biedt voor een breed scala van metalen en niet-metalen materialen. Total Materia voldoet aan de behoeften van zeer gediversifieerde bedrijven en biedt ongeëvenaarde ondersteuning bij het ​​optimaliseren van alle gebieden van de materiaal work flow.

Jullie programma is waarlijk een waardevolle tool en een unicum op het Internet. Ik ben zeer tevreden over de resultaten, zeker over de uitgebreide overeenkomsttabellen.

Enkel al de ondersteuning die ik gekregen heb was de prijs waard. Het is een zeer goeie investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

De Voordelen

Enorme tijdwinst bij de inkoop van materiaaleigenschappen; significante vermindering van miscommunicatie met leveranciers, klanten en intern, nieuwe mogelijkheden voor optimalisatie en besparingen in de ontwerpen en global sourcing.