A Total Materia platform világszerte számtalan különböző iparágat vonz. Köztük olyanokat is, ahol nincs közvetlen kötődés az anyagminőségekhez, ám különböző speciális mérnöki igények merülnek föl. A játékipar, a kisméretű kamerák gyártásától a világ legnagyobb teleszkópjainak előállításáig, a művészi tökéllyel alkotó karóra-gyártás, a filmipar és Disneyland, a cement-, gumi- vagy bútorgyártás mind-mind a felhasználónk, hiszen a Total Materia a legátfogóbb, legsokoldalúbb adatbázist kínálja.

Adatok és funkciók óriási spektrumát fogja át, pl. az ismeretlen anyagminőségek és előírások azonosítása, nemzetközi anyagminőségek közötti egyezőség vagy hasonlóság megállapítása stb. A beszerzés területén óriás segítséget jelent az, hogy fémes és nemfémes anyagok széles sorára találhatók alternatívák a Total Metals és a PolyPLUS modulokban. A Total Materia megfelel a legkülönbözőbb vállalatok igényeinek és páratlan támogatást nyújt az anyaggal kapcsolatos valamennyi munkafolyamat optimalizálásához.

A program valóban értékes eszköz és páratlan a maga nemében az interneten. Teljesen elégedett vagyok az eredményekkel, különösen az átfogó kereszthivatkozási rendszerrel.

Csak maga a műszaki szaktanácsadás megéri az árát. Remek befektetés.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

Előnyök

Az anyagtulajdonságok beszerzése terén óriási időmegtakarítás érhető el; jelentősen csökken a félreértések, hibák lehetősége, legyen szó akár a vevőkkel, akár a beszállítókkal való, akár a belső kommunikációról