Η πλατφόρμα της Total Materia προσελκύει μυριάδες βιομηχανίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών τομέων που δεν συνδέονται άμεσα με τις ιδιότητες των υλικών, αλλά έχουν πολλαπλές ειδικές τεχνικές ανάγκες . Από τη βιομηχανία παιχνιδιών, την παραγωγή μικρής φωτογραφικής μηχανής μέχρι και τα μεγαλύτερα τηλεσκόπια του κόσμου, από την παραγωγή ρολογιών με σπάνια ακρίβεια μέχρι την βιομηχανία κινηματογράφου και την Disneyland , την μαζική παραγωγή τσιμέντου, καουτσούκ και επίπλων, η Total Materia ταιριάζει αυτή τη πολυμορφία, προσφέροντας την πιο επεκτατική και ευπροσάρμοστη βάση δεδομένων για υλικά σήμερα.

Καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής σε σύνολα δεδομένων και λειτουργίες, όπως η άμεση αποκρυπτογράφηση άγνωστης ποιότητας και προδιαγραφές, διεθνείς υλικές παραπομπές και εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για την αγορά υλικού, οι οποίες προμηθεύονται μέσα από τα δεδομένα της Total Metals και του PolyPLUS, για ένα ευρύ φάσμα από μεταλλικά και μη μεταλλικά υλικά, η Total Materia εκπληρώνει τις ανάγκες των ιδιαίτερα διαφοροποιημένων επιχειρήσεων και παρέχει απαράμιλλη βοήθεια στη βελτιστοποίηση σε όλους τους τομείς της ροής εργασίας.

Το πρόγραμμα σας είναι πραγματικά ένα πολύτιμο εργαλείο και μοναδικό στο διαδίκτυο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά του, ειδικά με την περιεκτική αναφορά των πινάκων διασταύρωσης.

Η στήριξη που έλαβα αξίζει και μόνο την τιμή. Είναι μια σπουδαία επένδυση.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

Tα οφέλη

Μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου για προμήθεια δεδομένων υλικών ιδιοτήτων. Σημαντική μείωση της κακής επικοινωνίας με τους προμηθευτές, τους πελάτες και εσωτερικά. Νέες ευκαιρίες για βελτιστοποίηση και εξοικονόμηση στο σχεδιασμό και την παγκόσμια προμήθεια.