"Total Materia platformen tiltrækker et utal af brancher fra hele verden, herunder mange sektorer, der er ikke umiddelbart forbundet med materiale egenskaber, men har flere specifikke tekniske behov. Fra legetøjsindustrien og produktionen af små kamera til servicering af verdens største teleskoper, præcisions arbejde udført af urmagere, filmen produktion og Disneyland videre til masseproduktion af cement, gummi og møbler, Total Materia dækker hele denne mangfoldighed ved at tilbyde den mest omfattende og alsidige materiale databasen tilgængelig."

"Total Materia dækker et stort omfang af datasæt og funktionaliteter, som øjeblikkelig afkodning af ukendte kvaliteter og specifikationer, internationale materielle krydsreferencer og søgning af alternativer for materiale indkøb og sourcing med Total Metals og PolyPLUS. Total Materia opfylder alle behov omhandlende metalliske og ikke-metalliske materialer for en bred række af forskellige virksomheder og giver uforlignelig assistance til at optimere alle områder at det materielle arbejdsflow."

Dit program er virkelig et værdifuldt værktøj og et unikum på internettet. Jeg er helt tilfreds med resultaterne, især med de omfattende krydsreferencetabeller.

Den kundesupport jeg har fået var prisen værd alene. Det er en fantastisk investering.

Dr Vladimir Ogarevic
Vextec, Nashville, USA

Fordelene

"Massive tidsbesparelser ved behandling ad materialeegenskabsdata; betydelig reduktion i fejlkommunikation mellem leverandører, kunder og internt i virksomheden; nye muligheder for optimering og besparelser i design og global sourcing".